İkinci el PS4 Pro vs PS4 Pro

cxpawf

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba, yakın bir zamanda PS4 Pro almak istiyorum. 2. el mi almalıyım yoksa sıfır mı almalıyım? Hangi cuh modeli almalıyım?

Cevap verirseniz sevinirim.

Pro almanız daha mantıklı olur şahsi fikrim, kırık 2.el veya 0 bir PS4 alabilirsiniz. İstanbul'da yaşıyorsanız yazıcıoğlu işhanı bu işler için vazgeçilmez bir yerdir.

Zaten elimde ilk çıkan PS4'lerden var onu satıp PS4 Pro almak istiyorum ve ayrıca kırık istemiyorum.
Pro almanız daha mantıklı olur şahsi fikrim, kırık 2.el veya 0 bir PS4 alabilirsiniz. İstanbul'da yaşıyorsanız yazıcıoğlu işhanı bu işler için vazgeçilmez bir yerdir.

İstanbul'da yaşıyorum.

Hocam adam ikinci el mi sıfır mı alayım diye soruyor. Siz de Pro demişsiniz. :D.

Arkadaşlar öncelikle merhaba, yakın bir zamanda PS4 Pro almak istiyorum. 2. el mi almalıyım yoksa sıfır mı almalıyım? Hangi cuh modeli almalıyım?

Cevap verirseniz sevinirim.

İkinci el esnaf mağazalardan 3000TL altına 2 kollu PS4 Pro bulabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı