İkinci El PS4 vs İkinci El Sistem

SalihDas92

Hectopat
Maksimum 2750tl bütçem var Avusturya'da yaşayan akrabam bir aya kadar gelecek bana da gelirken: 300 euro değerinde ikinci el laptop veya kasa veya 200 euro ikinci el ps4 alabilir sizce oyun için hangisini almalıyım ?
Not: Eğer niye PC'ye 300 euro bütçe PS4'e 200 euro derseniz PC almaya niyetlenirsem elimdeki PC'yi satmayı düşünüyorum.
Not 2: Bu laptop alınır mı fena gözükmüyor.

Amacınıza göre değişir fakat GT 970M yazarak alacağınız performansı öngörme şansınız var internette. Konsol için yorum yapamıyorum fakat laptop alacağıma masaüstü alırdım. Tabi Avusturya'da ikinci el piyasasından haberdar değilim fakat masaüstü her yerde daha fiyat/performanstır diye düşünüyorum.

PS4 al ben çok oyun oynadım ve gayette tatmin etti ama yine de sana bağlı. Ayrıca PS4 alsan bir şey kaybetmezsin örneğin PS3 halen oynanıyor. Bilgisayar istiyorsan bence laptop değil masaüstü bakabilirsin :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı