Fiyatı nedir hocam?
Takım halinde olanlar genelde dolandırıcı, eğer sizi whatsapa davet ederse kabul etmeyin, eğer size link atarsa(sahibinden linki diyorlar genelde) kabul etmeyin, elden ya da direkt olarak "UYGULAMA" üzerinden temizse alınır.Dostlar merhaba uygun bir fiyata takım halinde kutulu PS5 buldum, CFI kodu CFI1216a.
Düşünceleriniz neler acaba?
10.500'e kadar indirdim.
temiz duruyor kutusu faturası kullanım kılavuzu hepsi duruyor. yanında 1 yıllık PS deluxe veriyor.Temizse al
Güzel Teklif al bence hocam.10.500'e kadar indirdim.
parçalar böyleTakım halinde olanlar genelde dolandırıcı, eğer sizi whatsapa davet ederse kabul etmeyin, eğer size link atarsa(sahibinden linki diyorlar genelde) kabul etmeyin, elden ya da direkt olarak "UYGULAMA" üzerinden temizse alınır.
Takım derken hangi parçalar.
WhatsApp işletme numarasından iletişim kurduk sahibinden param güvende ile almayı düşünüyorumTakım halinde olanlar genelde dolandırıcı, eğer sizi whatsapa davet ederse kabul etmeyin, eğer size link atarsa(sahibinden linki diyorlar genelde) kabul etmeyin, elden ya da direkt olarak "UYGULAMA" üzerinden temizse alınır.
Takım derken hangi parçalar.
Temiz duruyor kutusu faturası kullanım kılavuzu hepsi duruyor. Yanında 1 yıllık PS Deluxe veriyor.
Sizi whatsappa falan davet ediyor mu? yoksa direkt olarak uygulama üzerinden mi alacaksınız.parçalar böyle
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.