İkinci el PS5 vs PS5 Slim

erahhn

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar, son birkaç haftadır aklımda PS5 almak var. İkinci el almayı düşünüyorum. İki seçenek arasında kaldım:

• Standart PS5 Digital sürüm, 2 kollu
  • PS5 Slim Digital, tek kollu

Fiyatları aynı. Sizce hangisini almak daha mantıklı olur? Ayrıca ikinci el alırken nelere dikkat etmemi önerirsiniz? Bu konuda çok bilgim yok maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok fark yoksa sııfıra yönelin içine su vs gibi bir şey döküldümü nasıl kullanıldı bilinemiyor maalesef şahsen teknolojik üründe ikinci ele güvenmiyorum. Ama çok uygunsa çift kolluyu alın. Oyunlarda test edin. Cihazın sesinde bir anormallik olup olmadığına falan bakın.

Sıfır ile arasında çok fark yoksa 2 kollu oyunlarda test edin tabii ki.

Hocam sıfır ile arasında 4-5k oynuyor hemen hemen bu yazdıklarımın ikisi de ikinci el fiyatlari gözüme gayet cazip geldi ikisi arasında kalmıstım peki CDli sürüm mü yoksa digital mi önerirsiniz?

Hocam sıfır ile arasında 4-5k oynuyor hemen hemen bu yazdıklarımın ikisi de ikinci el fiyatlari gözüme gayet cazip geldi ikisi arasında kalmıstım peki CD'li sürüm mü yoksa digital mi önerirsiniz?

Hocam internet hızınız iyi ise dijital derim ben PlayStation Store'da iyi indirimler oluyor CD'li sürümde kutulu oyun alırım koleksiyonculuk yaparım bitince takaslarım derseniz CD'li versiyon olabilir benim tercihim dijital sürüm olurdu eğer çok zorlamayacaksa bütçe sıfır alın derim bu arada.

Hocam internet hızınız iyi ise dijital derim ben PlayStation Store'da iyi indirimler oluyor CD'li sürümde kutulu oyun alırım koleksiyonculuk yaparım bitince takaslarım derseniz CD'li versiyon olabilir benim tercihim dijital sürüm olurdu.

İnternetim gayet iyi cogu oyunu yüklerken 2 saati aşmıyor öyle koleksiyonculuk gibi bir fantezimde yok o halde tercihimi standarttan yana kullanacagim teşekkürler ilginiz için 🫡

İnternetim gayet iyi cogu oyunu yüklerken 2 saati aşmıyor öyle koleksiyonculuk gibi bir fantezimde yok o halde tercihimi standarttan yana kullanacagim teşekkürler ilginiz için 🫡

Rica ederim ne demek hocam o zaman dijital hayırlı uğurlu olsun hocam iyi eğlenceler bende alacağım bakalım GTA 6 için bu arada sorması ayıp olmaz ise ne kadara alacaksınız.

Rica ederim ne demek hocam o zaman dijital hayırlı uğurlu olsun hocam iyi eğlenceler bende alacağım bakalım GTA 6 için bu arada sorması ayıp olmaz ise ne kadara alacaksınız.

Ben iki kolluya 16 gibi bir fiyata anlasmıstım uygun gibi geldi gözüme dediğim gibi gidip test edeceğim siz ne diyorsunuz fiyat hakkında.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı