17500'e slim buldum kararsızım alıp almamak arasında.Arada taşımayacaksanız düz model daha hoş duruyor estetik olarak bence. Artı para koyup slim almaya gerek yok. Hafıza 200gb’ye yakın büyüyor tek önemli artısı o. 15-18k arası normal fazlası verilmez.
CD li mi dijital mi?17500'e slim buldum kararsızım alıp almamak arasında.
Dijital.CD li mi dijital mi?
Dijital.
Ayrıca 2 kollu fat kasa, CFI-1016b bir cihaz buldum. 16700. sürümün eski olması çok sıkıntı yaşatır mı?
Hocam pazartesi günü 16.000'e slim kasa aldım. Dün elime ulaştı şimdi fan sesini falan kontrol ediyorum. Tek sıkıntısı şimdilik gördüğpüm kadarıyla dpad'in sol tuşunda hafif bir sertlik var onuda pek takmadım kafama.Hiçbir kasa kronik denemez. Doğru kullanılmışsa hiçbiri problemli değil PS5 serisinin. Ayrıca 17500 dijital sürüm için çok bence. Acele etmeyin her gün yeni ilanlar geliyor uygun bir tane yakaladınız mı alırsınız direkt. Dijital sürüm cihazlar 15k civarına bile var. Ayrıca PS5 satıcıları pazarlığı seviyor genelde onu da hesaba katın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.