İkinci el PSU nasıl test edilir?

Mustafakande

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaslar iyi gunler. Bugun ekran kartimi yukselttim indirimden 570 Nitro aldim. i5 7600 islemcim var. Forumda okuduklarima gore en az 500W bir guc kaynagina ihtiyacim var. Butcem 200 kusur oldugu icin de ikinci el arastiriyorum. Fakat bu PSU'lari nasil test edebilirim? 100 lira icin karti yakmak istemiyorum. Gerekirse 1 ay bekleyip 0 alacağım. Tereddutle alisveris yapmak istemiyorum.

Güç kaynağının tüm çıkışlarını tek tek elektrik ölçer ile ölçmen gerekiyor ve verdiği stock değerleri de bilmelisin ki karşılaştırma yapabilesin. 2. Al PSU almak biraz sıkıntılı bir durum ama aldığın yerde test ederek de alabilirsin aslında.

High Power 500W 80+ Bütçeni 50 TL aşıyor bence bunu tercih et. 100 Lira için değil 50 TL için riske atma sistemini.

Arkadaslar cevaplar icin tesekkurler.Bu psular ile nitro+ yi sorunsuz kullanabilirim heralde.Fakat onceki psum Powerboost 400w sertifikasiz bir psu idi.Ve pek memnun degildim gerek sesinden gerekte tam performans vermedigini dusunuyordum.Bunun sertifikasi cakma falan degildir heralde?Eger powerboost guvenilir degilse usttekini alacagim.Yani highpower olani.

İkiside işinizi görür bütçeniz neye uygunsa onu alın. Powerboost dan memnun değilseniz High Power alın ben daha önce şikayet eden görmedim. Powerboost hakkında bilgi sahibi değilim. Yorum yapamayacağım o konuda.

İkiside işinizi görür bütçeniz neye uygunsa onu alın. Powerboost dan memnun değilseniz High Power alın ben daha önce şikayet eden görmedim. Powerboost hakkında bilgi sahibi değilim. Yorum yapamayacağım o konuda.

Bilgisayarimi ilk aldigimda toplayan kisi eger sistemde donmalar falan alirsan sebebi bu guc kaynagidir.Ilk firsatta degistir demisti.Belki ordan kalan bi onyargidir benimki.Fakat sizin onerinizle deneyebilirim diye dusunuyorum.Madem sertifikasi var.Tesekkurler tekrardan.

Merhabalar, PSU için benim tavsiyem 2. el olmamasından yana olur ancak yine de nasıl kontrol edebilirim dersen, aşağıda fotoğrafını koyduğum aletlerden alarak kontrol edebilirsin

366000

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı