Oğuz Yalçın
Megapat
Daha fazla
Temiz, arıza yaşamamış, sağlam ürün istiyorum. Piyasada ki ürün fiyatlarını ve ürünün çıkış tarihini de hesaba katarak teklif yaparsanız ve orta noktada buluşursak alış yaparım..
Elimde bir adet beyaz bulunuyor. Önceliğim bir beyaz daha almak. Duruma göre elimde ki tek beyazı vererek iki adet siyah da alabilirim.
Elimde HX316C10FW/8 kodlu HyperX Fury CL10 1600Mhz 8GB bellek var. İkinci el kategorisinde yukarıda ki ilanı açmıştım, kimseden ses çıkmadı.
Daha önce alışveriş yaptığım, ikinci el ürünlerin satıldığı bir platformda araştırırken yaklaşık yarım saat önce birisi ürünü ilana koydu. Ürünün ikinci el fiyatları 180-250 arasında. Bu arkadaş 125 lira istiyor. Fotoğraflarını koymuş ancak bellek sonuçta. Test etmeden bilme şansım yok.. Şahıs baya da ürün satmış, dolandırıcı olma durumunu pek düşünmedim.
Test etmeden almanın içime sinmediğini belirttim, O da kargo ücretini karşılarsan göndereyim, çalışırsa ücreti gönder dedi. 20 lira karşılığında ürünü gönderme teklifinde bulunuyor yani.
Sizce mantıklı mı? Ayrıca alırsam ve ürün sağlamsa dual kullanabilir miyim? Anakartın dual desteği var. Bellekleri dual çalışmaları için doğru slotlara takmam dual çalışması için yeterli mi? Başka bir işlem gerekir mi?