İkinci el Razer Blackwidow alınır mı?

Benim klavyem Razer Blackwidow 2016 Edition ve yaklaşık 6 ay önce su döküldü öyle bozuldu. Ama sapasağlam bir klavyeydi. 6 yıl kullandım sorunsuz. Bence klavyeyi bir deneme imkanın varsa dene bir de indirim yapmasını iste fiyat biraz uçuk geldi bana da.

Benim klavyem Razer Blackwidow 2016 Edition ve yaklaşık 6 ay önce su döküldü öyle bozuldu. Ama sapasağlam bir klavyeydi. 6 yıl kullandım sorunsuz. Bence klavyeyi bir deneme imkanın varsa dene bir de indirim yapmasını iste fiyat biraz uçuk geldi bana da.

Bende de aynı klavye var 2022 yılı içerisinde bazı Switch'leri basmamaya başladı. Aral Oyun Konsolları ile WhatsApp üzerinden iletişime geçtim. 380 TL farkla aynı modelin sıfır kapalı kutusunu gönderdiler. Dediğiniz gibi taş gibi klavye ve çok memnundum. Evde sıfır kapalı kutu duruyor, ben kendime ekstra Huntsman V2 Analog aldım. Fakat onun klavye kasa sağlamlığı, tuş hissiyatını başka klavyede yakalayamadım.

Bende de aynı klavye var 2022 yılı içerisinde bazı Switch'leri basmamaya başladı. Aral Oyun Konsolları ile WhatsApp üzerinden iletişime geçtim. 380 TL farkla aynı modelin sıfır kapalı kutusunu gönderdiler. Dediğiniz gibi taş gibi klavye ve çok memnundum. Evde sıfır kapalı kutu duruyor, ben kendime ekstra Huntsman V2 analog aldım. Fakat onun klavye kasa sağlamlığı, tuş hissiyatını başka klavyede yakalayamadım.

Siz nereden aldınız? Ve öylece sıfırı gönderdiler çok iyi.

Son fiyat 650 dedi.

Bence bir 500'ü zorla ciddi alıcıyım falan biraz ikna etmeye çalış.

Siz nereden aldınız? Ve öylece sıfırı gönderdiler çok iyi.

2016 yılında Razer Blackwidow Ultimate 2016 modelini Teknosa'dan almıştım. 2022 yılına geldiğimizde Switch'lerinde toz sorunu oldu. Sonrasında bahsettiğim firma ile WhatsApp üzerinden irtibata geçtim ve kendi ürünümü onlara kargoladım, fiyat farkını ödedim. Onlar da ürünü kargoladılar. Şu an evde duruyor açıp içeriğini kontrol ettim, gerçekten harika bir deneyim sunuyor.

2016 yılında Razer Blackwidow Ultimate 2016 modelini Teknosa'dan almıştım. 2022 yılına geldiğimizde Switch'lerinde toz sorunu oldu. Sonrasında bahsettiğim firma ile WhatsApp üzerinden irtibata geçtim ve kendi ürünümü onlara kargoladım, fiyat farkını ödedim. Onlar da ürünü kargoladılar. Şu an evde duruyor açıp içeriğini kontrol ettim, gerçekten harika bir deneyim sunuyor.

Böyle bir şeyi benim de yapmam mümkün mü?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı