İkinci el Razer Blackwidow alınır mı?

İletişim veya destek yerinde WhatsApp iletişim numarası bulamadım.

WhatsApp işletme hesabını nasıl buldum hatırlamıyorum siz bunu kayıt edin belki bu numara üzerindendir.

Edit:Halka açık firma numarası paylaşmak yasak mı bilemediğim için. @taserzetsu siz gördükten sonra kaldırdım.

Son düzenleme:
WhatsApp işletme hesabını nasıl buldum hatırlamıyorum siz bunu kayıt edin belki bu numara üzerindendir.

Edit: Halka açık firma numarası paylaşmak yasak mı bilemediğim için. @taserzetsu siz gördükten sonra kaldırdım.

Tamamdır teşekkür ederim.

Bende de aynı klavye var 2022 yılı içerisinde bazı Switch'leri basmamaya başladı. Aral Oyun Konsolları ile WhatsApp üzerinden iletişime geçtim. 380 TL farkla aynı modelin sıfır kapalı kutusunu gönderdiler. Dediğiniz gibi taş gibi klavye ve çok memnundum. Evde sıfır kapalı kutu duruyor, ben kendime ekstra Huntsman V2 Analog aldım. Fakat onun klavye kasa sağlamlığı, tuş hissiyatını başka klavyede yakalayamadım.
Bu klavyeyi 380 TL'ye mi aldınız yani? Hala aynı fiyatta mı? Bende almak isterim o fiyata.

2016 yılından beri kullanılıyor ve İngilizce Q klavye. Ayrıca garantisi biteli çok uzun süre olmuş. Bence çok acele ediyorsunuz ve hiç araştırma yapmadınız. Dilerseniz Sahibinden ve Letgo üzerinden birlikte araştıralım. Max bütçeniz nedir?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı