Merhaba, https://www.sahibinden.com/ilan/iki...rtx2060super-8gb-ekran-karti-1186374740/detay ilandaki kartı 4250 TL'ye anlaştık almayı düşünüyorum. Isıları gayet iyi seviyede gibi duruyor fakat satıcı kartı daha önce baska kartı takasla almıs. Mining yapıldı mı vs. diye sorduğumda ben yapmadım ama ilk sahibi belki yapmış olabilir diye cevap verdi ama performans testine bakıldığında pek anlaşılmıyor gibi, bu kart alınır mı sizce?
2.el ekran kartı kumar ustam ya yapmıştır az yapmıştır yapmamıştır net sonuç cıkmaz garantisi de yok ne oldugu bellı degıl çok F/P kalıyorsa sen bilirsin.
Bütçeyi biraz arttırabilirseniz RX6600 bakmanızı tavsiye ederim, 2060 daha alınacağını düşünmüyorum. Soruya gelirsek satış elden mi olacak? Yoksa Param Güvende ile mı alacaksınız? Elden alacaksanız test yapıp alın.
3000 serisi altı kart alınmaz ustam ne yapacaksın 2060S'yi? RTX açsan açamazsın ağır oyun oynasan oynayamazsın tatmin etmez. Satmaya kalksan satamazsın
Bütçeyi biraz arttırabilirseniz RX6600 bakmanızı tavsiye ederim, 2060 daha alınacağını düşünmüyorum. Soruya gelirsek satış elden mi olacak? Yoksa Param Güvende ile mı alacaksınız? Elden alacaksanız test yapıp alın.
3000 serisi altı kart alınmaz ustam ne yapacaksın 2060S'yi? RTX açsan açamazsın ağır oyun oynasan oynayamazsın tatmin etmez. Satmaya kalksan satamazsın
2. el alıyor fiyatı uygunsa neden alınmasın? Her oyunu oynatır halen illa ultrada oynayacak diye bir şey yok. Hem sıfır olarak düşünsekte 30 serisi bile alınmaz 40 serisinin yanında rezaletler.
2 ay önce arkadaş için 6700'lü 0 sistem toplamıştık Elden Ring oynarken sürekli hata alıyordu en son gına geldi NVIDIA tarafına geçmişti o yüzden bende soğudum iyice.