İkinci el RTX 2060 Super alınır mı?

property06

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, https://www.sahibinden.com/ilan/iki...rtx2060super-8gb-ekran-karti-1186374740/detay ilandaki kartı 4250 TL'ye anlaştık almayı düşünüyorum. Isıları gayet iyi seviyede gibi duruyor fakat satıcı kartı daha önce baska kartı takasla almıs. Mining yapıldı mı vs. diye sorduğumda ben yapmadım ama ilk sahibi belki yapmış olabilir diye cevap verdi ama performans testine bakıldığında pek anlaşılmıyor gibi, bu kart alınır mı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
2.el ekran kartı kumar ustam ya yapmıştır az yapmıştır yapmamıştır net sonuç cıkmaz garantisi de yok ne oldugu bellı degıl çok F/P kalıyorsa sen bilirsin.

Bütçeyi biraz arttırabilirseniz RX6600 bakmanızı tavsiye ederim, 2060 daha alınacağını düşünmüyorum. Soruya gelirsek satış elden mi olacak? Yoksa Param Güvende ile mı alacaksınız? Elden alacaksanız test yapıp alın.
param güvende ile

Bütçeyi biraz arttırabilirseniz RX6600 bakmanızı tavsiye ederim, 2060 daha alınacağını düşünmüyorum. Soruya gelirsek satış elden mi olacak? Yoksa Param Güvende ile mı alacaksınız? Elden alacaksanız test yapıp alın.

RX6600 düşünmedim değil ama zamanında çıkan yazılım hatalarıyla uzak durdum AMD kartlardan.

3000 serisi altı kart alınmaz ustam ne yapacaksın 2060S'yi? RTX açsan açamazsın ağır oyun oynasan oynayamazsın tatmin etmez. Satmaya kalksan satamazsın 😀

2. el alıyor fiyatı uygunsa neden alınmasın? Her oyunu oynatır halen illa ultrada oynayacak diye bir şey yok. Hem sıfır olarak düşünsekte 30 serisi bile alınmaz 40 serisinin yanında rezaletler.

Bence almayın hocam, 2060 artık alınacak kart değil. Bütçeyi azıcık arttırıp 6600 bakın.

Yazılım hataları 2018 senesinde kaldı artık, o fiyat bandında alabileceğiniz en iyi kart 6600.

2 ay önce arkadaş için 6700'lü 0 sistem toplamıştık Elden Ring oynarken sürekli hata alıyordu en son gına geldi NVIDIA tarafına geçmişti o yüzden bende soğudum iyice.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı