İkinci el RTX 2060'a 6 bin TL verilir mi?

Mining yapmış olabilir.
1660S bile ikinci el olarak 7000 TL civarına satılırken bana hiç güvenli gelmedi bu fiyat.

Mining yapılmış olsa bile, FurMark testinden başarıyla geçtiğinden emin olun. Kartın açılıp açılmadığını kontrol edin.
Mining yapılmadığını belirtti ama zaten güvenli şekilde alacağım. Kendim testlerini yaptıktan sonra beğenmezsem iade etme imkanım var sonuçta. Zaten ortalamam ilanlar 7 bin lira civarı. Pazarlıklar falan normal geldi bana. Aksi olsa, Param Güvende ile ilan açmazdı heralde.
Selamlar, kart 6K eder fakat mining yapılmadığından emin olmanız gerek bunun yolunu bulup emin olursanız veya yapmadığına inanıyorsanız fiyat uygun. Eğer kullandığınız 1050 Ti mining yapılmadıysa ve satılıksa 1800 TL teklif sunabilirim, öğrenciyim :)
Almam kesinleşirse, bir güzellik düşünebilirim kardeşim :)
Sağolun ama Nvidia tarafındayım genelde ekran kartında. Ama dediğiniz kartı öneren çok.
3 yıllık ikinci el RTX 2060 ben olsam almazdım. Onun yerine sıfır RX 6600 veya RTX 3050 alınabilir.
Sıfır fiyatları bu rakamlarda zor bulurum hocam. Ayrıca 3050, 2060'tan daha düşük seviye bir kart diye biliyorum. Ekran kartlarıda sağlamsa eğer çabuk bozulan aletler değil sonuçta. Bilemedim bende.

Mining yapılmadığını belirtti ama zaten güvenli şekilde alacağım. Kendim testlerini yaptıktan sonra beğenmezsem iade etme imkanım var sonuçta. Zaten ortalamam ilanlar 7 bin lira civarı. Pazarlıklar falan normal geldi bana. Aksi olsa, param güvende ile ilan açmazdı herhalde.

Almam kesinleşirse, bir güzellik düşünebilirim kardeşim :)

Sağ olun ama NVIDIA tarafındayım genelde ekran kartında. Ama dediğiniz kartı öneren çok.

Teşekkür ederim. Kartı alırsan kesinleşirse ve bir güzellik yapıp 1800 gibi fiyata satmak istersen izmirdeyim. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı