Nasıl etkili kilo verilir?

17.30 gibi akşam yemeği yiyorum ardından hiç bir şey tüketmiyorum su hariç. Ekmek zorunda kalmadıkça yemiyorum yiyince de az yiyorum. Kepek ekmek tüketiyorum.
Diğer öğünlerinizi de yeteri kadar yemeye dikkat edin. Kilo vereceğim diye çok fazla kalori açığı bırakırsanız bu da sağlıklı olmaz.

Genel olarak iyi ilerliyorsunuz fakat en büyük eksiğiniz kalori hesabı yapmamanız, kulaktan dolma bilgilerle ilerlemek sıkıntı yaratabiliyor. Şu saatten sonra yemek yeme, asla abur cubur yeme vs. bilgiler. Tabii ki bunlar zararlı alışkanlıklar fakat kalori hesabı yaptığınız takdirde bunlardan da yiyebilirsiniz.

Diğer öğünlerinizi de yeteri kadar yemeye dikkat edin. Kilo vereceğim diye çok fazla kalori açığı bırakırsanız bu da sağlıklı olmaz.
Tamamdır hocam. Çok teşekkür ederim kıymetli vaktinizi ayırdığınız için. Mesaj yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Tavsiyesi olan arkadaşlar yazabilir geri dönüş sağlayacağım. Yeşil çay ve yağ yakıcı hakkında düşünceleri olan arkadaşlarımın düşüncelerini öğrenmek isterim.

Tamamdır hocam. Çok teşekkür ederim kıymetli vaktinizi ayırdığınız için. Mesaj yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Tavsiyesi olan arkadaşlar yazabilir geri dönüş sağlayacağım. Yeşil çay ve yağ yakıcı hakkında düşünceleri olan arkadaşlarımın düşüncelerini öğrenmek isterim.
L-carnitin genel olarak boş iş. Yeşil çay hakkında ise bilgim yok fakat eğer iradeli bir insansanız ki öyle gözüküyor sadece kalori hesabı yaparak kilo verebilirsiniz.

Diğer Spor hareketleri dediğiniz ağırlık çalışmaları değilse sağlıklı kalıcı bir kilo verme işlemi yapmıyorsunuz demektir

Boyun kaç öncelikle onu da sorayım ve yağ durumun nasıl vücudunda?
1.74 imiş hocam boyum. Dün bi hastanede lazer ile ölçtüm ayakkabısız şekilde.

1.74 imiş hocam boyum. Dün bi hastanede lazer ile ölçtüm ayakkabısız şekilde.
Herkes bana 1.78 1.80 varsın diyordular. Bir şey anladım demek ki kimse gerçek olarak boyunu bilmiyor hocam.

Kilo vermenin ilk aşaması her zaman kolay olur. Belirli bir kiloya geldikten sonra kas arttırıp yağ yakmaya başlamak gerekiyor. Günlük hayatında hareketli bir hayatın varsa her gün 2 saat 3 saat kardiyo yapmana gerek yok. Çünkü kardiyo ile hayal ettiğin kadar kalori yakamıyorsun. Kendimden örnek vereyim 2019 yılında 107 kilodan 7 ayda 80 kiloya düştüm ama sadece kardiyo yapıp kendimi aç bıraktım ama vücudum skinny fat oldu sadece zayıf gözüken biriydim güzel gözükmüyordum. Şu an 93ten 85-86 civarlarına indim 10 ayda ama ağırlık çalıştığım için vücudum çok güzel duruyor. Senin ağırlık çalışmalarını hayatının temeline koyup kardiyo ile destekleyip günlük kalori takibi yapman gerekiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Geri
    Yukarı