İkinci el RTX 3060 alınır mı?

HydrAA00

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba geçtiğimiz gün sarı sitede 2. el bir RTX 3060 ilanı buldum fiyatı aşırı pahalı değil bu nedenle hoşuma gitti ve almayı düşünüyorum ancak kartlardaki bu değerleri falan pek anlamıyorum anlayan biri varsa ilanı ve ekran kartının test fotoğrafını inceleyip bana fikir verirse çok mutlu olurum.

İlan: https://www.sahibinden.com/ilan/iki...3060-12gb-rtx3060-3060-12gb-1279664021/detay/

Dosya Ekleri

• image.png
    image.png
    91,6 KB · Görüntüleme: 21
  • 1.png
    1.png
    252,1 KB · Görüntüleme: 21
Bu görsellerdeki değil sıcaklık değerleri önemli bize ayrıca sağ fan sesli çalışıyor demiş sizin için sorun olmayacaksa sıcaklık değerlerini kontrol edin. hotspot sıcaklığına falan bakın.

Fanların birinde yalpalama bulunuyormuş. Değerler iyi ancak o yalpalama sesi çok rahatsız eder benden söylemesi. İster istemez o sese odaklanırsan gıcığına gider. Bu fiyata sorunsuz modeller de bulursun.

Merhaba geçtiğimiz gün sarı sitede 2. el bir RTX 3060 ilanı buldum fiyatı aşırı pahalı değil bu nedenle hoşuma gitti ve almayı düşünüyorum ancak kartlardaki bu değerleri falan pek anlamıyorum anlayan biri varsa ilanı ve ekran kartının test fotoğrafını inceleyip bana fikir verirse çok mutlu olurum.

İlan: https://www.sahibinden.com/ilan/iki...3060-12gb-rtx3060-3060-12gb-1279664021/detay/

Fiyat vs. iyi değerler güzel alınabilir

Onun yerine 6700XT veya 6800 XT alabilirsiniz çok daha iyi.

Bugüne kadar AMD hiç kullanmadım bu nedenle pek AMD almayı düşünmüyorum.

Alınır hocam değerler güzel ama fiyatı da önemli tabii. 3060 ve 3060 Ti piyasası 3070le falan yarışıyor. :D

Evet az çok 3070'lerde aynı para ancak 3070 için ne yazık ki işlemcim ve güç kaynağım yetersiz kalıyor bu nedenle 3060 bakıyorum.

Bu görsellerdeki değil sıcaklık değerleri önemli bize ayrıca sağ fan sesli çalışıyor demiş sizin için sorun olmayacaksa sıcaklık değerlerini kontrol edin. Hotspot sıcaklığına falan bakın.

Şu anki mevcut ekran kartımda biraz sesli çalışıyor bu nedenle az çok alışığım bir de kasayı masanın altında kullandığım için sesleri aşırı vermiyor aşırı rahatsız edeceğini pek düşünmüyorum.

Bugüne kadar AMD hiç kullanmadım bu nedenle pek AMD almayı düşünmüyorum.

Evet az çok 3070'lerde aynı para ancak 3070 için ne yazık ki işlemcim ve güç kaynağım yetersiz kalıyor bu nedenle 3060 bakıyorum.

Şu anki mevcut ekran kartımda biraz sesli çalışıyor bu nedenle az çok alışığım bir de kasayı masanın altında kullandığım için sesleri aşırı vermiyor aşırı rahatsız edeceğini pek düşünmüyorum.

Ön yargılı olmayın hocam 3060tan çok daha iyi pişman olmazsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı