İkinci el RTX 3080 Ti alınır mı?

Hatironn

Kilopat
Arkadaşlar okuldan bir hocam satıyor fiyat olarak 14K dedi pazarlık ile 13.500 anlaştık. 4K oyun oynayacağım, kutusu var MSI Gaming X model. Şu an idarelik alıyorum 1-1, 5 yıl sonra değişip 5070 veya belki 5080'e geçeceğim, rica ediyorum AMD kart önermeyin çünkü render almam gereken zamanlar oluyor ve AMD kartların render gücü pek yeterli değil. Asıl sorum şu;

1- RTX 3080 Ti 4K'da hikayeli oyunlarda medium-high grafiklerde 60FPS verir mi?

2- RTX 3000 serisinde DLSS 3.5 var mı? Bazı yerlerde var diye görmüştüm yoksa bile en fazla DLSS 2 mi destekleniyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben olsam alırdım. Satan kişi hocan da olduğu için güvenilirdir diye düşünüyorum. Kartın testlerinide yapıp youtubedan performans kıyaslaması yaparasanız direk alın derim.

3080 Ti VRAM taşması hikayeli oyunlarda DLSS açmak zoruna bırakabilir onun harici alınır. Render'da da VRAM yetersizliği yaşarsanız zaten hiç render yapamazsınız ki o konuda da bilginiz olsun. DLSS 3.5 desteği mevcut, sadece DLSS FG desteği yok, ancak AMD FG veya losses scaling ile bu eksik giderilebilir. 3080 Tİ alınır.

3080 Ti VRAM taşması hikayeli oyunlarda DLSS açmak zoruna bırakabilir onun harici alınır. Render'da da VRAM yetersizliği yaşarsanız zaten hiç render yapamazsınız ki o konuda da bilginiz olsun. DLSS 3.5 desteği mevcut, sadece DLSS FG desteği yok, ancak AMD FG veya losses scaling ile bu eksik giderilebilir. 3080 Tİ alınır.
evet ancak render performansı amd kartlara göre daha iyi yine de.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı