"En ucuz" bence yeterince öznel bir ifade. R3 1200 en ucuz işlemci mi? Üstte bir arkadaş çok güzel Xeon setupı yapmış. Ayrıca saydığınız oyunlardan hiçbiri işlemci manyağı değil. Battlefield 4'te 64 kişilik bir sunucuya girin veya PUBG oynayın bakalım nasıl olacak.
Çok çok üst seviye oyunları zaten oynamayı düşünmüyorum, oyun oynarken benim için grafikten çok gameplay önemli yani çoğu oyunu medium seviyesinde oynayacağım.
FX6300 önerisi geldi bir arkadaşımdan, RX 470'i besler mi?
XEON şuan en mantıklısı duruyor sanırım, OC yapıp güzel bir soğutmayla kullanmayı düşünüyorum fakat internetteki bir bottleneck sitesine baktım (Sonuçlarına tam güvenmiyorum zaten.) %65 dar boğaz yapar yazıyor. Açıkçası bi tırstım.
Bu yaz değiştiricem muhtemelen,Hikaye oyunlarında çok sorun yaratmıyor ancak E-Spor ve light oyunlarda feci. Rx580 CSGO'da 350-400 alması gerekirken 130-250 alıyorum :/ 250 de çok nadir genelde 130-180 falan.
Xeon şu an en mantıklısı duruyor sanırım, OC yapıp güzel bir soğutmayla kullanmayı düşünüyorum fakat internetteki bir bottleneck sitesine baktım (sonuçlarına tam güvenmiyorum zaten.) %65 darboğaz yapar yazıyor. Açıkçası bir tırstım.