İkinci el RX 470'li sistem için işlemci önerisi

XEON şuan en mantıklısı duruyor sanırım, OC yapıp güzel bir soğutmayla kullanmayı düşünüyorum fakat internetteki bir bottleneck sitesine baktım (Sonuçlarına tam güvenmiyorum zaten.) %65 dar boğaz yapar yazıyor. Açıkçası bi tırstım.
O.C yapılmamış değerler ile karşılaştırıyorlar. Xeon'A O.C yaptığınızda uçuyor işlemci. Ama sağlam anakart ve cpu soğutucu lazım. Bir süre sonra fan sesinden bıkabilirsiniz.

İnternette birkaç ikinci el sitesine baktım 200TL falan yazmışlar Xeon 3440 için. Bu fiyatlar normal mi? Yoksa sorunlu işlemci falan mı koymuşlardır?

Normal.
Yurt dışında 10-15 dolar olarak satılıyor.
Aliexpress'den de alabilirsiniz.
İnternette birkaç ikinci el sitesine baktım 200TL falan yazmışlar Xeon 3440 için. Bu fiyatlar normal mi? Yoksa sorunlu işlemci falan mı koymuşlardır?

Türkiye şartsa en azından buradan alın.

Hocam 10 yıllık işlemci ve DDR3, Türkiye'nin ekonomisi böyle, normalde 10 TL'ye bile almanız lazım.
Çok haklısınız, ağlanacak haldeyiz resmen adamların sıfır sistem aldığı fiyata 2. el sistem toplayamıyoruz resmen.

Ayrıca, p55 anakartlar internette 600-700 lira arası satılıyor. İkinci elinden bahsediyorum. Buna alternatif başka anakart var mı sağlam?

Çok haklısınız, ağlanacak haldeyiz resmen adamların sıfır sistem aldığı fiyata 2. el sistem toplayamıyoruz resmen.

Ayrıca, p55 anakartlar internette 600-700 lira arası satılıyor. İkinci elinden bahsediyorum. Buna alternatif başka anakart var mı sağlam?

Aliexpress gibi sitelerde daha ucuz bulabiliyorsun, ama kargonun ne zaman geleceği konusunda bir şey söyleyemem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı