İkinci el RX 480 sistem nasıl?

2000 TL'ye hangi parçalar var o kısmı tam anlamadım ama şunu söyleyeyim ki, o sistem ortalama derecede güçlü fakat güçlendirilemez, önü kapalı olacak. Yine de alacaksan hayırlı olsun ne diyelim.

Merhabalar bugün 3 aylık yeni kutulu garantili bir PC aldım özllikleri Ryzen 3 1200 işlemci 16 GB RAM GTX 1050 Ti Gaming X model sizce nasıl monitör dahil güzel bir monitör 2500TL'ye aldım sizce nasıl güzel bir sistemmi 3 aylık ve daha 2 yıl garantileri var parçaların.

Merhabalar bugün 3 aylık yeni kutulu garantili bir PC aldım özllikleri Ryzen 3 1200 işlemci 16 GB RAM GTX 1050 Ti Gaming X model sizce nasıl monitör dahil güzel bir monitör 2500TL'ye aldım sizce nasıl güzel bir sistemmi 3 aylık ve daha 2 yıl garantileri var parçaların.
Bence güzel olmuş hem önü açık geliştirilebilir bir sistem. Hayırlı olsun darısı isteyenlerin başına :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı