İkinci el RX 580 önerisi

Yszbaris

Decapat
Daha fazla  
Sahibinden de uzunca baktım ama birçok kişi miningten sonra elinde patlayan kartları ikinci el fiyatına koymuş. Zaten miningli olanlae anlasildigi için o ilanlardan uzak duruyorum. Bir ilan buldum ama FurMark testinde aşağıda february yazıyor yani bu FurMark'in sürümü mu testin yapıldığı tarih mi? Çünkü ilan tarihi bu ay. Güzel ilan atabilirseniz çok iyi olur.

RTX 3050 bakmanızı tavsiye ederim. Mininge kapalı olduğundan gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Performans olarak da rx 590'ın bi tık üzerinde.

Hocam kimse tanımadığı kişiyi öneremez diye düşünüyorum.
Hocam kişi önerisi istemedim diğerlerine göre güvenilir duran ilan varsa güzel olur demek istedim. Benim bulduklarimin çoğu mining için kullanıldığını direk belli ediyor ama kullanılmayanlar da kesin olmasa da tahmin edebiliyorsunuz.

Bütçeniz nedir?
Bütçe 2000 ama çok güzel bir teklif olsa 3000 e kadar çıkabilirdim belki. GTX 1660S ler de geçiyor hep 3000 i.

Özellikle niye RX 580? O kartların sağlamının bulunması zor. Bütçe belirt daha güzelini önerek.
2000 TL için daha iyi bir kart yok hocam.

@Yszbaris biraz pazarlik üstüne piyasa kovalamasiyla 1660 bulunur bence hocam. 2500 TL'ye illa bulursunuz az sabırla RX 580'e o parayı vermeyin.

Sunu az pazarlikla 2500 TL yaparsin 500 TL farka fıstık gibi karti alırsın.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240930_125357_sahibinden.jpg
    Screenshot_20240930_125357_sahibinden.jpg
    87,8 KB · Görüntüleme: 43
Hocam kişi önerisi istemedim diğerlerine göre güvenilir duran ilan varsa güzel olur demek istedim. Benim bulduklarimin çoğu mining için kullanıldığını direk belli ediyor ama kullanılmayanlar da kesin olmasa da tahmin edebiliyorsunuz.

Bütçe 2000 ama çok güzel bir teklif olsa 3000'e kadar çıkabilirdim belki. GTX 1660S'ler de geçiyor hep 3000'i.

2000 TL için daha iyi bir kart yok hocam.

Yapacağınız en mantıklı şey biraz daha bekleyip bütçe arttırmak olur. O zaman yaptığınız yükseltme daha mantıklı olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı