İkinci el RX 580 Satışında Yapılan Dolandırıcılık

Küfür edeceğim şimdi ama izin verilmiyor diye etmiyorum ama hocam bilirim ben o durumları 2. el piyasasıyla çok içli dışlı oldum çok fazla böyle dolandırıcı bulabilirsiniz ama sıkıntı yok bir kere siz ilana 4 GB diye yazmışsınızı yanlış anlaması kendi sorunu ve arkadaşlarında dediği gibi göndermeden önce çalışır durumda olduğunu kanıtlarsanız sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum.

Karşı taraf yüksek ihtimal dolandırıcı. Sizden kartı alıp bozuk kartı gönderip mahkeme tehditi ile (yersen) dolandırmaya çalışıyor.
Mahkemeye başvuracağını düşünmüyorum çünkü başvurursa elinizde kanıt olduğundan dolayı kendisi zararlı çıkacak.

Mahkemeye veremez korkudan zaten dolandırıcı ise mahkemede adına önceden kayıtlar vardır.

Kart benim kartım hocam seri numarası tutuyor ama kart çalışmıyor.

Şimdide bu iş mahkeme yoluyla çözülemeyecekse aileni bulacağım arayacağım vs şeyler söylüyor.

Adamın numarası varsa atsanıza bende Sahibinden.com adına fake numara var beni dolandırmaya çalışan kişileri bu fake numara ile korkutuyorum bidaha yazamıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…