İkinci el RX 6600 alınır mı?

Bütçe
3500

Chawen

Kilopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Elimde 1050 Ti Phoenix var. Arkadaşa 1700 TL'ye satıp ikinci el RX 6600 almayı düşünüyorum. Sarı sitede 3500'e kartlar mevcut. Ama miningte kullanılmış olanlar biraz daha ucuz. Sizce miningte kullanılmış kart alsam sıkıntı çıkar mı?

Adam ilana bunu yazmış:
8 ay miningde kullanılmış (özel odada, soğutma sistemi ile 45 dereceyi geçirmeden kullanılmıştır) yorulmamış kartlar.

Kutulu ve garantisi mevcuttur yazmış.

Selam arkadaşlar. Elimde 1050 Ti Phoenix var. Arkadaşa 1700 TL'ye satıp ikinci el RX 6600 almayı düşünüyorum. Sarı sitede 3500'e kartlar mevcut. Ama miningte kullanılmış olanlar biraz daha ucuz. Sizce miningte kullanılmış kart alsam sıkıntı çıkar mı?

Adam ilana bunu yazmış:
8 ay miningde kullanılmış (özel odada, soğutma sistemi ile 45 dereceyi geçirmeden kullanılmıştır) yorulmamış kartlar.

Kutulu ve garantisi mevcuttur yazmış.
Alınabilir.Gerekli testleri yaptıktan sonra pazarlık yapın.Olmazsa bence alınabilir.

Sayamayacağım kadar çok hatası bulunduğundan tavsiye etmiyorum. Ve 2060S daha güçlü çoğu oyunda.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
İzleyin bakalım hangisi daha güçlü :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
İzleyin bakalım hangisi daha güçlü :)

1676467327954.png

Ve çoğu oyunda dediğimi belirtiyim tekrardan. Ayrıca -10 FPS olsun NVIDIA olsun diyorum olsa bile.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı