İkinci el RX 6700 XT Red Devil alınır mı?

lofiweb

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600 ~ RX 6700XT ~ B550M DS3H ~ XPg 8x2 GB DDR4 3200MHz ~ FSP Hyper 80+ PRO 700W PSU
Merhaba ikinci el RX 6700 XT buldum kutu fatura garanti hepsi var 1 yıl kalmış garantisi fotoğraflardan kart temiz gözüküyor 7000 TL fiyatı var 450 TL'de Param Güvende komisyonu kesiyor, sizce alınır mı? O fiyata?

Son düzenleyen: Moderatör:
Red Devil çok güzel bir kart modeli, fiyat 1 yıllık garantisinin mevcut olduğu düşünüldüğünde makul gibi. XFX QICK 319 modelini aldım geçen ay, 2 yıllık temiz 5000 liraydı. Red Devil bildiğim kadarıyla daha iyi.

Red Devil en üst seviye serilerden birisidir tüm markalar arasında, efsane seridir, ama fiyat bana fazla gibi geldi, en azından garantisi var.

Hocam yakınımda Sapphire Nitro + buldum temiz kart RX 6700 XT elden alabilme imkanım var 6500 TL diyor indirim yaparım sizce bu daha mantıklı olmaz mı? Amazon Japonya'dan alınmış FurMark fan 50, 65 derece
Recep Baltaş Sapphire önermiyor, bildiğim kadarıyla Garantiye arıza sebebiyle gitme oranı en yüksek markalardandı. Tabi istisnalar olabilir, o da sizin şansınıza.

Recep Baltaş Sapphire önermiyor, bildiğim kadarıyla garantiye arıza sebebiyle gitme oranı en yüksek markalardandı. Tabii istisnalar olabilir, o da sizin şansınıza.

Sapphire Nitro Plus iyidir.
Ama sıkıntı çıkarmayacağı anlamına gelmez. Şans işi biraz.

Hocam yakınımda Sapphire Nitro + buldum temiz kart RX 6700 XT elden alabilme imkanım var 6500 TL diyor indirim yaparım sizce bu daha mantıklı olmaz mı? Amazon Japonya'dan alınmış FurMark fan 50, 65 derece.

Bilemedim garantili cihaz almak varken Japonya ürünü almak :/
Ama elden alacaksınız bir de indirim var diyor 6000'e kapatırsanız tadından yenmez.

Sapphire Nitro Plus iyidir.
Ama sıkıntı çıkarmayacağı anlamına gelmez. Şans işi biraz.

Bilemedim garantili cihaz almak varken Japonya ürünü almak :/
Ama elden alacaksınız bir de indirim var diyor 6000'e kapatırsanız tadından yenmez.

Param Güvende ile garantili olan 7500 TL hocam yakınımdaki kart temiz gözüküyor testlerini yapmadım daha fotoğrafı var.

Dosya Ekleri

• IMG_0843.jpeg
    IMG_0843.jpeg
    208,7 KB · Görüntüleme: 29

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı