İnceleme İkinci El S20 FE

MLBB o kadar önemliyse bir indirip bakabilirim. Vaktim varken gece fotoğraflarını çektim bu arada.

Yok zahmet etmeyin hocam sadece merak ettim. Fotoğraflar için teşekkür ederim. Temiz bulursam mutlaka alacağım sanırım. Tek düşüncem batarya sorun olur mu acaba değiştirmek istesem ne kadar tutar.

Yok zahmet etmeyin hocam sadece merak ettim. Fotoğraflar için teşekkür ederim. Temiz bulursam mutlaka alacağım sanırım. Tek düşüncem batarya sorun olur mu acaba değiştirmek istesem ne kadar tutar?
Bildiğim üzere Samsung servisi belli bir ücret karşılığında yapıyor. Evde yapmaya hiç kalkmayın telefon piyasadaki açması en zor modellerden. Bence batarya değiştirmeye gerek yok bence, power bank daha mantıklı olur diye düşünüyorum.

iPhone 6S kullandığım için o özellik doğuştan var bende . Sağ olun hocam bakalım temiz bir ilan bulursam yapışırım.

BT + Mobil Veri ekran suresi 4-5 saat veriyor demissiniz. Bataryasini degistirsek nasil olur? Batarya degistirmeyi biliyorum ve evde onun yapistiricisi var bende. 1.500 de oradan verip uzun bir sure daha kullanmak falan nasil olur? (Ben de almayi dusunuyorum da bu turden bir sey.)

iPhone 6S kullandığım için o özellik doğuştan var bende . Sağ olun hocam bakalım temiz bir ilan bulursam yapışırım.
Hocam yenileme şirketinden bir arkadaşım aldı ve memnun. Oraları da düşünebilirsiniz.

S20 FE (snapdragon) ile 3. senemi bitirmek üzereyim hala canavar gibi.Hiç başka telefona geçme düşüncesi geçmedi aklımdan.Kılıfsız kullandığım için fazla kir tutuyor ve yine kılıfsız kullandığımdan dolayı elim power tuşuna sıkça baskı uyguluyor ve sonunda yamulttum Bunların dışında her şey çok iyi.Güvenlik desteğinin bittiği söyleniyordu ama 1 nisanda bir güncelleme geldi.

MLBB o kadar önemliyse bir indirip bakabilirim. Vaktim varken gece fotoğraflarını çektim bu arada.

Hocam S20 FE telefonu sıfır satın almış ve kullanmaktayım. Ortalama 2 sene oldu. Özetle tüm puanlamasını fiyatına göre değil de 2025'e yeterliliği açısından puanlayacağım.
Kamera:
Arka kamera 10/8 (gece 10/5-6)
Ön kamera 10/5 (gece 10/5)
İşlemci (özetle donanım) 10/7 (yetersiz olduğu günlük hayat kullanımı + oyun yok)
Batarya 10/6-5,5 (bataryayı çok titiz kullanmama rağmen)
Ekran 10/6 (kaliteli bir ekranı var ama günümüze göre renk çeşitliliği az)

S20 serisini çok seven bir insan olarak bu telefonun fiyat performans açısından 10/8-10/9 gibi bir oranla harika bir telefon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…