İkinci el S21 FE 14-15 bin TL'ye alınır mı?

PUBG optimizasyonu dışında bir sıkıntısını görmedim ben, o da PUBG tarafındaki güncelleme ile çözülecektir. İşlemcisi yeni ayrıca güncelleme avantajı daha fazla.

Oyun oynamıyorum kesinlikle. S21FE'ye 15bin vermek yerine A54 almak daha mantıklı gibi yandan bastırıyor. İade hakkım olacak muhtemelen S21FE beğenmezsem A54 alacağım.

S21 FE'nin pilinin kötü olduğunu Samsung mağaza çalışanı bile söylüyordu, bu sebepten ben S20 FE aldım ancak o yoğun kullanıyorsanız ikindi vaktini çıkartamıyor. Bana sorarsanız batarya konusunda Exynos modeller her zaman eksi, tasarımı kötü ancak ben olsam A34 5G alır geçerdim, hem gündelik kullanıcı için gayet yeterli bir işlemciye hem de günü çıkarabilecek batarya performansına sahip.

Oyun oynamıyorum kesinlikle. S21FE'ye 15bin vermek yerine A54 almak daha mantıklı gibi yandan bastırıyor. İade hakkım olacak muhtemelen S21FE beğenmezsem A54 alacağım.
Yerinde olsam ikinci el cihaz yerine faturalı sıfır kapalı kutu A54 alırdım.
Telefonu eline aldığında zaten pişman olmazsın emin ol. Xiaomi'den sonra ilaç gibi geldi bana, zorlarsam 2 gün gidiyor batarya. 120Hz açık kullanıyorum üstelik.

Iyi de S21 FE'nin sifiri zaten 15-16k araliginda bulunaniliyor. Niye bir "abi" ihtiyaci duyasin ki.

Abi ihtiyacını anlamadım. Daha pazarlığı yapılmadı fakat doğru söylüyorsunuz Sahibinden'de 11-13 civarına bulunuyor ikinci elleri iyi fiyat düşmezse almadan çıkarım muhtemelen.

Alacak olup bataryasını beğenmezsem A54 alacağım @BlackRazorX tavsiyeniz için teşekkürler. Umarım S21FE'den pişman olmam.

Abi ihtiyacını anlamadım. Daha pazarlığı yapılmadı fakat doğru söylüyorsunuz Sahibinden'de 11-13 civarına bulunuyor ikinci elleri iyi fiyat düşmezse almadan çıkarım muhtemelen.

Alacak olup bataryasını beğenmezsem A54 alacağım @BlackRazorX tavsiyeniz için teşekkürler. Umarım S21FE'den pişman olmam.
Şimdiden hayırlı olsun, iki telefon da akıcı ama ben sırf bataryadan çekindiğim için A54 e yöneldim memnun kaldım.

Birisi A serisi birisi S serisi. Kalite farkını uzun vadede hissedersin.

Alacağınız telefon hiç açılmadıysa batarya optimize olması 1 hafta sürecektir. Alacağınız kişi 1-2 hafta denemenizi izin verir mi bilmem ama gerçek batarya performansı 1-2 hafta içinde gösteriyor kendini.

Birisi a serisi birisi s serisi. Kalite farkını uzun vadede hissedersin.

Alacağınız telefon hiç açılmadıysa batarya optimize olması 1 hafta sürecektir. Alacağınız kişi 1-2 hafta denemenizi izin verir mi bilmem ama gerçek batarya performansı 1-2 hafta içinde gösteriyor kendini.

Optimize mi? Hiç duymamıştım. 1 gün kullanıp S21 FE'yi beğenmezsem iade etmeyeyim mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı