İkinci el S21 FE 14-15 bin TL'ye alınır mı?

Optimize mi? Hiç duymamıştım. 1 gün kullanıp S21 FE'yi beğenmezsem iade etmeyeyim mi?
Batarya testlerini izleyin. Batarya sebebinden sorun yaşarsanız iade etmeyin bence, dediğim gibi 1 haftada anca kendini düzeltiyor batarya.

Batarya testlerini izleyin. Batarya sebebinden sorun yaşarsanız iade etmeyin bence, dediğim gibi 1 haftada anca kendini düzeltiyor batarya.

Hocam yakarsınız beni aman. Emin misiniz? Gün içinde aktif TikTok WhatsApp kullanıyor belki Clash Royale giriyorum şarjının 1 gün kurtarması lazım.

Olmaz diyorsanız A54 alacağım fakat bataryası dediğiniz gibi 1 hafta kullanımdan sonra hala değişmez ise telefon elimde kalır zarar ederim.

Hocam yakarsınız beni aman. Emin misiniz? Gün içinde aktif TikTok WhatsApp kullanıyor belki Clash Royale giriyorum şarjının 1 gün kurtarması lazım.

Olmaz diyorsanız A54 alacağım fakat bataryası dediğiniz gibi 1 hafta kullanımdan sonra hala değişmez ise telefon elimde kalır zarar ederim.
Hocam dediğim gibi kullanıma göre değişen bir şey, parlaklık, Wi-Fi, mobil veriye bağlı olarak değişiyor genelde. En kötü 5 saat alırsınız ekran süresi öyle söyleyeyim.

Yerinde olsam ikinci el cihaz yerine faturalı sıfır kapalı kutu A54 alırdım.
Telefonu eline aldığında zaten pişman olmazsın emin ol. Xiaomi'den sonra ilaç gibi geldi bana, zorlarsam 2 gün gidiyor batarya. 120Hz açık kullanıyorum üstelik.

Telefon bugün elime geçti. Beklediğimden güzel çıktı ben çok düşürmüştüm beklentileri fakat 2022'de üretilmiş bir telefon aldığımızı unutmamak gerekiyor.
Hz'i 60 değerine çektim aradaki fark ilk geçtiğimde hissedilirken 10 dakika içinde hissedemeyeceğim şekilde gözükmeye başladı.

Pili gayet yeterli gibi şu anda hızlı şarjı yeterli 4 saat kullandım bu sürede uygulama indirdim WhatsApp.
TikTok tarzı uygulamaları kurdum tabii biraz ısındı telefon ama kılıf ile takmayacağım kadar minik bir ısınmaydı ilk başta şarjı 88 iken 4 saatin sonunda 56 idi. 2 saat açık 2 saat kapalı şekilde durdu diyebilirim ekranı.

Beni idare edecek bir telefon gibi duruyor fakat satıcı ile anlaştım ileride beğenmezsem A54 256 GB versiyonu ile değişim yapabileceğini söyledi.
Kamerası şaheser ama asla o konuya laf ettiremem mükemmel bir şey kesinlikle harika kameraya sahip.

Bu fotoğraf gece 11:40 vaktinde karanlık ortamda çekildi normalde sarı olan kısımlarda asla ışık yok ve sipsiyah ilerisi çok hafif gözüküyor fakat gece modunda şöyle bir şey yakaladım.

1694381830714.png

Arkadaşın minik ifşası oluyor ama şahane fotoğraf çıkardım eski telefonumla orada çeksem fotoğrafı galeride bile tutmazdım diyebilirim.

Telefon alınabilir çok yoğun kullanılıyorsa günde 1 defa şarja sokulması yeterli onun dışında harika bir şey arayüzleri anlatmama gerek yok zaten.

A54 alabilirsin 256GB olanından. İşlemci olarak S21FE den düşük olsa da batarya ve kamera konusunda daha iyi. Tam bir sosyal medya telefonu A54.
A54 kamera konusunda daha mı iyi? Onu nereden çıkardın. Hala S serisi ile A serisi karşılaştıranları çözemedim. S21 FE batarya dışında her türlü yok eder A54'ü. Bu fiyata S21 FE alınır mı o konuda yorumum yok sıfıra yakın fiyattayken bilemedim.

A54 alabilirsin 256GB olanından. İşlemci olarak S21FE den düşük olsa da batarya ve kamera konusunda daha iyi. Tam bir sosyal medya telefonu A54.
Pil konusunda daha iyi sadece, bu da Exynos 1380’in az güç tüketiminden kaynaklanıyor. Exynos 2100 ile 1380 arasında CPU’da %40’tan, GPU’da %50’den yüksek fark olduğu için w/p önemsiz. Kamera konusunda ise sadece main sensörlerde yakın çekim yapabilirler ancak SoC’dan kaynaklanan video performansı, ultra geniş açı sensörü ve A54’te bulunmayan telephoto sensörü noktasında S21 FE bariz üstün.

A54 kamera konusunda daha mı iyi? Onu nereden çıkardın. Hala S serisi ile A serisi karşılaştıranları çözemedim. S21 FE batarya dışında her türlü yok eder A54'ü. Bu fiyata S21 FE alınır mı o konuda yorumum yok sıfıra yakın fiyattayken bilemedim.
Kamera konusunda fiyatına göre tatmin eder yazacaktım, cümle düşük olmuş.
Ancak kötü bir kamerası yok, özellikle arka kamera Xiaomi felaketinden sonra çok memnun etti beni. Herşey ne kadar köfte o kadar ekmek olayı. S21FE alacaktım ancak hem pahalı olması sebebiyle hem de batarya üzer diye düşündüğümden A54 e yöneldim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı