Satılık İkinci El Samsung 970 EVO Plus 1TB

Yer
İstanbul
Daha fazla  

Fiyat: 2100₺

Ürün şu anda laptopumun içindedir ve aktif olarak kullanmaktayım. Hiçbir problemi yoktur, SAMSUNG Magician ile test edip, S.M.A.R.T değerlerini kontrol edebilirsiniz. Mining söz konusu bile değildir zaten alındığından beri bu yana 9TB veri yazıldı. Hiçbir hız düşüşü yoktur. 3500MB/sn'yi benchmarklarda direkt görürsünüz.

Parça yükseltmek için satıyorum. Yoksa hiçbir şekilde bir şikâyetim yoktur.

0’dan farksızdır. Ürün İtopya’dan alınmıştır. Sipariş tarihi sipariş tarihi 15.01.2022’dir. Ürün de bana 1 hafta sonra, yani 22.01.2022 tarihinde ulaştı.
Ürün 8 aylıktır…

4.5 Yıl
veya 600TB veri yazma garantisi mevcuttur.

Faturası kutusu her şeyi durmaktadır.

Çok cüzi miktarda pazarlık payı vardır, ne de olsa sünnettir. Absürt rakamlar yazmaya gerek yok, çünkü ürün neredeyse sıfır.
Kısaca dosta gider bir üründür, alan dua eder.

Son düzenleme:

Sıfırını çok daha uyguna alabilirsiniz arkadaşlar :D Hatta 2100 e Vatanda satıldığı bile oluyor . Fiyatta revize şart.
Hocam umarım aldığınız yerin Amazon Germany olduğunu görmüşsünüzdür. Samsung garantisinin olmadığını da söylememe gerek var mı bilmiyorum. Türkiye'de satılan modeller 2500₺'den başlıyor.

Hocam umarım aldığınız yerin Amazon Germany olduğunu görmüşsünüzdür. Samsung garantisinin olmadığını da söylememe gerek var mı bilmiyorum. Türkiye'de satılan modeller 2500₺'den başlıyor.
Garantisi var dostum o da Amazon. Yeterli. Vatanda sık sık indirime giriyor. 2100 civarında satılıyor. Neyse iy isatışlar.

Garantisi var dostum o da Amazon. Yeterli. Vatanda sık sık indirime giriyor. 2100 civarında satılıyor. Neyse iy isatışlar.
2 yıl garantiyi tercih edenler alabilir zaten 2000₺'ye. Benim diskim 5 yıl garantili. Ve değişimi yapılıyor. Amazon'dan alınan diskin sadece verilen ücreti iade yapılıyor 2 yıl içerisinde. Araştırdık herhâlde. Ucuz olmasının bir sebebi var. Beğenmiyorsan almazsın, boş yapmanın mânâsı yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı