İkinci el Series S alınır mı?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
İhracat departmanı
Halihazırda konsol olarak elimde PS3 Slim var. Hem güncel olsun hem de biraz ucuz olsun düşüncesiyle Series S bayağı aklıma yattı. Hem konsolun tasarımı vs. açısından masaya da uygun. Fakat Game Pass fiyatları uçuk geldi. Bugüne kadar tüm yatırımımı PlayStation tarafına yaptım, PS hesabımda bir sürü oyun mevcut. Xbox tarafında ise hiç olmadım.

Alınır ben 10 bine iki kollu aldım mükemmel.

Eğer bütçe çıkarsan PC daha mantıklı derdim indirim dönemleridir, önerilmeyen oyun indirme yöntemleridir ancak 8 bin bandına güzel bir PC gelmez. Series S bütçesine göre gayet mantıklı, eğer satıyorlarsa önceden alınmış Game Pass'lere de bakabilirsiniz belki başka sitelerde.

Halihazırda konsol olarak elimde PS3 Slim var. Hem güncel olsun hem de biraz ucuz olsun düşüncesiyle Series S bayağı aklıma yattı. Hem konsolun tasarımı vs. açısından masaya da uygun. Fakat Game Pass fiyatları uçuk geldi. Bugüne kadar tüm yatırımımı PlayStation tarafına yaptım, PS hesabımda bir sürü oyun mevcut. Xbox tarafında ise hiç olmadım.
Alın hocam.

Bugüne kadar tüm yatırımımı PlayStation tarafına yaptım, PS hesabımda bir sürü oyun mevcut. Xbox tarafında ise hiç olmadım.

Yatırım derken PS3 oyunları mı yoksa PS4 PS5 oyunları da mı aldın? İkisinin aboneliklerini karşılaştır sana göre olan tercih ederken etki edebilir.

Yatırım derken PS3 oyunları mı yoksa PS4 PS5 oyunları da mı aldın? İkisinin aboneliklerini karşılaştır sana göre olan tercih ederken etki edebilir.

PS4 ve PS5 oyunlarım var hatrı sayılır düzeyde. Zaten bugüne kadar da varsa yoksa PlayStation tarafında oldum ama Xbox'un kolunu daha önce de kullandım hissiyatı çok keyifli idi. Fakat bu Game Pass fiyatları kafama takıldı. 3-6 aylık paketler var mıdır? Bir de Ultimate harici paketlerde pek oyun yok gibi.

Eğer bütçe çıkarsan PC daha mantıklı derdim indirim dönemleridir, önerilmeyen oyun indirme yöntemleridir ancak 8 bin bandına güzel bir PC gelmez. Series S bütçesine göre gayet mantıklı, eğer satıyorlarsa önceden alınmış Game Pass'lere de bakabilirsiniz belki başka sitelerde.

Yok zaten PC oyunculuğundan gına geldi, uğraşamıyorum artık parça al tak çıkar olayından.

Alınır ben 10 bine iki kollu aldım mükemmel.

Game Pass Ultimate mi aldınız? Ayda 800 TL'mi ödüyorsunuz?

Bir de öyle geniş oyun yelpazem yoktur, hele hikayeli oyun bitiremem, başlarım ama sonu gelmez hiç. Daha çok FC, F1, BF1 falan.

PS4 ve PS5 oyunlarım var hatrı sayılır düzeyde. Zaten bugüne kadar da varsa yoksa PlayStation tarafında oldum ama Xbox'un kolunu daha önce de kullandım hissiyatı çok keyifli idi. Fakat bu Game Pass fiyatları kafama takıldı. 3-6 aylık paketler var mıdır? Bir de Ultimate harici paketlerde pek oyun yok gibi.
Kütüphanen olduğu için bence PS5 önde ama oyunlarını bilmiyorum. PS5 almayı kafayı koyarak aldıysan epey birikmiştir
Playstation teknolojisi kullanılmadığında xbox gamepad önde. Sana önerim iki tarafta oynamak istediğin muhtemel oyunları çıkar ve maliyet hesaplaması yap. Muhtemelen Xbox aldığında gamepass almana gerek olmayacak çünkü micrososft yerel fiyatlandırması ile oyunlar çok ucuz. 800 tl'ye indirim döneminde çok güzel şeyler alırsın.
uğraşamıyorum artık parça al tak çıkar olayından.
PC'de sürekli tak çıkar gerekmiyor ya. Bi' kere topladığında tamamdır. Steam indirince konsol arayüzüne kavuşuyorsun direk

PS4 ve PS5 oyunlarım var hatrı sayılır düzeyde. Zaten bugüne kadar da varsa yoksa PlayStation tarafında oldum ama Xbox'un kolunu daha önce de kullandım hissiyatı çok keyifli idi. Fakat bu game Pass fiyatları kafama takıldı. 3-6 aylık paketler var mıdır? Bir de Ultimate harici paketlerde pek oyun yok gibi.

Yok zaten PC oyunculuğundan gına geldi, uğraşamıyorum artık parça al tak çıkar olayından.

Game Pass Ultimate mi aldınız? Ayda 800 TL'mi ödüyorsunuz?

Bir de öyle geniş oyun yelpazem yoktur, hele hikayeli oyun bitiremem, başlarım ama sonu gelmez hiç. Daha çok FC, F1, BF1 falan.

Ücretli oyunlarda Online için mecburen Game Pass paketlerinden almanız lazım cihaz çok kompakt parasının hakkını veriyor ama Game Pass fiyatları düşündürücü sadece değerlendirilebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı