Sadece ekran kartı ve işlemciye göre söyleyin. Hangi PC daha iyi? Hangisi darboğaz falan yapmaz ve hangisi daha iyi FPS verir? Resimlere koydum pcleri.
RX580 alacağına GTX al Rx580 artık yeni bir kart sayılmaz.Sadece ekran kartı ve işlemciye göre söyleyin. Hangi PC daha iyi? Hangisi darboğaz falan yapmaz ve hangisi daha iyi FPS verir? Resimlere koydum pcleri.
Bütçeniz ne kadar?
Keşke fiyatları sansürlemeseydiniz, bazı ikinci el ilanlar, piyasanın çok üstünde, uçuk fiyatlara satılıyor.
Kesinlikle değmez o sistemlere o kadar para vermeye. Kazık fiyatlar. Bütçenizi belirtirseniz eğer daha iyi yardımcı olabilirim.RX 580'li olan 10000 TL. RX 5600 XTli 10000 TL. GTX 1660 Super'li 11000 ama pazarlikla 10000'i var onunda niye sansurledim bilmiyorum sadece ekran karti ve işlemci odaklı cevaplar istiyorum.
Kesinlikle değmez o sistemlere o kadar para vermeye. Kazık fiyatlar. Bütçenizi belirtirseniz eğer daha iyi yardımcı olabilirim.
10000 10500 arasi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.