İkinci el sistem toplama

RAM yine DDR3, anakart da H55ya da P55 1150 pin anakart olmalı X3440 için.

Dediğin anakartlar bunlar mı?

1604606317016.png

1604606329437.png

Hangisi daha iyi acaba H55 mi P55 mi?
Aynı anakartlar farkları, dahili grafik birimi. P55 anakartlar dahili GPU olan işlemcilerin grafik birimlerini çalıştıramaz, H55'ler çalıştırabilir. O linkteki kartları almayı düşünmüyorsunuz değil mi? ASUS, Gigabyte gibi bilindik markalara yönelmeniz daha iyi olur. Overclock yapmayı da düşünüyorsunuz.

İkinci el bir sistem toplayabilecek yok mu?

Sadece Xeon X3440'a uygun RAM, anakart vs. onların isimlerini yazsanız bende Aliexpress'ten alırım orada aratıp.

Şu anda benim kullandığım sistemi önerebilirim size;
X3440 3.2GHz OC.
Gigabyte GA-P55-US3l(bunun yerine ga-h55-ud3/ud2h'de alabilirsin)
2.el 150TL'ye 8 GB 1600MHz RAM(bendeki Corsair vengaence DDR3 1600MHz 8 GB CL10)
Min 4 bakır borulu kule tipi soğutucu.
500GB 32MB 7200RPM HDD(bana yetmez diyorsanız 1TB alabilirsin)
120GB SSD.
GTX 750 Ti(veya RX460)

Hangisi daha iyi acaba H55 mi P55 mi?

Arkadaş güzen bir Intel 4 nesil tavsiye etmiş neden farklı bir arayışa giriyorsun?

Aliexpress'den almanın bir cazibesinin kalmadığını defalarca tekrar mı etmeliyiz?

Lütfen akılcı hareket et.

O paraya ya bahsedilen 4. nesil Intel'i al ya da giriş seviye Ryzen alınır.

Arkadaş güzen bir Intel 4 nesil tavsiye etmiş neden farklı bir arayışa giriyorsun?

Aliexpress'den almanın bir cazibesinin kalmadığını defalarca tekrar mı etmeliyiz?

Lütfen akılcı hareket et.

O paraya ya bahsedilen 4. nesil Intel'i al ya da giriş seviye Ryzen alınır.

Ben alternatif olması için bir de X3440'lı toplar mısın dedim alacağım zaman fiyata bakıp alacaktım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı