İkinci El Sistemde R7 265 Performansı Nasıl Olur?

maskedplayer

Hectopat
Letgo'dan topladığım parçalar ile şu şekil bir sistem kuruyorum.
  • Anakart: AsRock G41M-vs3
  • İşlemci: Intel E5450 Modlanmış
  • RAM: 4 veya 8GB
  • Ekran kartı: Readon R7 265 2GB 256 bit
Bu sistem iyi midir sizce? Herhangi yeni nesil olabilecek oyunlarda ne gibi performans sağlar? Azami kaç Watt PSU gerekir? Kurmaya değer mi?
Parçalar 2.el.
Başka forumda bir arkadaş 2012 oyunları bile oynarsan dua et dedi, aklım karıştı. İnternette bakıyorum çoğu oyunu 30-40 FPS değerlerle oynuyorlar GTA 5, LoL gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk önce RAM iyi , ekran kartı ile GTA V performans testine baktım ve 50 58 gibi fps alıyor.

GTA 5 falan oynarsın bence rahat ol CS:GO da 150-250 arası alırsın diye düşünüyorum.

Bu sistem PUBG açar. 2012 oyunları oynarsan dua et diyenler 2000 tl veripte iyi fps alamayan çocuklardır.

Bu arada 400w 80+ PSU yeterli olacaktır. Arkadaşım İ5-7600 vs R7 265 ekran kartını kalitesiz 400w psu ile çalıştırıyordu. Ama her türlü ihtimale karşı 80+ sertifikalı PSU almak lazım.

Bu sistem PUBG açar. 2012 oyunları oynarsan dua et diyenler 2000 tl veripte iyi fps alamayan çocuklardır.

Bu arada 400w 80+ PSU yeterli olacaktır. Arkadaşım İ5-7600 vs R7 265 ekran kartını kalitesiz 400w psu ile çalıştırıyordu. Ama her türlü ihtimale karşı 80+ sertifikalı PSU almak lazım.

THERMALTAKE LITEPOWER 550W Bu güç kaynağını almayı düşünüyorum hocam.80+ yok fakat iyi gibi duruyor,düşünceniz nedir?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı