İkinci El VS Sıfır Ekran Kartı

Ben 2.el demiştim fiyatlarına göre ortalama bir de bu site güvenli mi bende alacağım ?


Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

vöh bu video doğru mu? Siteyi ilk defa görüyorum ama
 
İkinci el 750 Ti almak mı? Sıfır 1030 almak mı daha mantıklı?

Yani ben olsam 0 alırdım. Öbür türlü o kartın önceki sahibinin karta ne yaptığını bilemiyorsun belki OC yapmıştır belki bozmuştur.2.ci el size mantıklı geliyorsa satıcı ile konuşun ve elden alın garanti iadesi alabilin ve satıcıya önemli şeyleri sorun (overclock yaptınızmı, fanları iyi çalışıyor mu, herhangi bir işlem yaptınız mı gibi)
Kargo almayın! Kesinlikle elden alın çünkü kargo ile alırsanız karta ne olduğunu iade olup olmadığını ve bozuk olup olmadığını bilemezsiniz, sıkıntı yaşayan çok vallaha :D.
 
Ben 2.el demiştim fiyatlarına göre ortalama bir de bu site güvenli mi bende alacağım ?
Daha önce bu ekran kartını alan çok oldu. Ama hepsiburada ve N11 üzerinden satıyordu bu satıcı. Şu an bu ekran kartını sanırım sadece kendi sitelerinden satıyorlar. Ürün OEM, HP için MSI özel yapmış, ancak proje iptal olunca sattıklarını duymuştum. Bu arada, bir ara Sosyal'de çok konu geçiyordu bu kart için.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı