İkinci el Xbox 360 alınır mı?

Veli_Darkham

Decapat
İkinci el bir konsol satın almak istiyorum, hayatımda hiç konsolum olmadı. Çok merak ediyorum, sorun şu ki ilçede yaşadığım için burada bulamıyorum. Nereden nasıl getittirebilirim? Bir de eski bir konsol sanırım, hangi tarz oyunlar açılır? Hayatım boyunca Full PC oyunları oynadım, bu konuda yardım ederseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Düşük bütçe ile konsol deneyimi yaşamak ve PC'de oynayamadığın konsol oyunlarını oynamak istiyorsan PS3 tavsiye ederim.

PS3'de oynayacağın özel oyunlar:
  • The Last of Us
  • Uncharted 1-2-3 (3 Türkçe Dublaj)
  • God of War Saga (1-2-3 + 2 PSP oyunu)
  • God of War Ascension (Türkçe Dublaj)
  • inFamous 1-2 (Türkçe Dublaj)

sanırım xbox ile ps3 çok karşılaştırılıyor arada performans farkı falan olur mu ben sadece elime alıp koltuğa uzanıp birkaç oyun deneyimi istiyorum :)
Tabiki de performans farkı var. Mesela GTA 5 Frame rate videolarını izle. Playstation 3 arada 25 fps verse de Xbox 360 28-30 arası veriyor. Xbox tavsiye ederim hele joystick çok rahat. Playstation 3 joystick' i ağrıtıyor. Oyunları da var yine güzel.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı