1000 TL'ye ikinci el Xbox 360 alınır mı?

Sadece vakit geçirme ve eğlence için 1000 TL'ye 2. el Xbox 360 alınır mı? 😅
Şu andaki fiyatları bilemiyorum yeni nesiller yükselince eskilerin de fiyatı arttı fakat söyleyebileceğim arcade olarak geçen phat kasalardan almayın. Slim modellere bakın derim. Aynı şekilde elite modellerinde de RGH olmuyordu diye hatırlıyorum yeni olsa da.
 
Alınır fakat dikkat edin. Onlarda iki nesil var ilk nesillerde 3r(üç kırmızı) denilen bir hata var. O bir kere oldu mu konsol sizlere ömür. İkinci nesil almaya gayret edin bildiğim kadarıyla ikinci nesil olup olmadığını anlamanın en kolay yolu siyah olması. Ya da 2008 ve sonrası üretim olanları almaya çalışın. 2007'nin üçüncü çeyreği gelmişti çünkü ikinci nesiller.
 
Online desteği kalktı ancak dediğiniz üzere vakit geçirmek için alınabilir. GTA5 gibi baba oyunları, ve nicelerini çalıştırıyor neticede konsol. Ancak aslına bakacak olursak eski bir konsol, en az Xbox One S zorlanması daha iyi ve mantıklı olabilir bütçenizi arttırma şansınız olursa. Ben de Xbox 360 kullandım ancak bir süreden sonra en azından Xbox One S`i arattırdı bana. Yeni oyunlar, zevki arttıracak derecede gelişmiş grafikler, online desteği işin cabası. Yani kısaca imkan olursa Xbox One S`e zorlayın kendinizi, ancak illa ki ben Xbox 360 alacağım derseniz Xbox 360 Slim ve Xbox 360 E modellerine bakın. Haricinde diğer modellerinde kırmızı ışık hatası ihtimali yüksek. Konsol elinizde patlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı