İkinci el Xbox 9. nesil gamepad önerisi

Daha fazla  
1500 TL'ye kadar bütçem var. Başlıkta belirttiğim ürünün 2. elini garantili, temiz ve az kullanılmışını bulma şansım var mı? Tam olarak piyasasını bilmediğim için yardım edebilirseniz çok sevinirim. 2. el sitelerinde bazı satıcılar 1500 TL'den 0 kutulu koymuş bunlar ne kadar güvenilirdir? Satın alıp memnun kaldığınız yerler var mı?

Açılmamış kutuların o fiyattan gitmesinin sebebi garantiye gönderilip sıfır ürün ile değiştirilmiş olmasından kaynaklı olabilir. Değişim ürünleri bozulan cihazın garanti süresini devam alır. Yani sıfır kapalı kutu diye 2 yıl garantili sanmayın hepsini. İmkanınız varsa alacağınız kişinin yanında garantiyi sorgulayın.

Açılmamış kutuların o fiyattan gitmesinin sebebi garantiye gönderilip sıfır ürün ile değiştirilmiş olmasından kaynaklı olabilir. Değişim ürünleri bozulan cihazın garanti süresini devam alır. Yani sıfır kapalı kutu diye 2 yıl garantili sanmayın hepsini. İmkanınız varsa alacağınız kişinin yanında garantiyi sorgulayın.

Aynen, onların muhtemelen hepsi garanti değişimi gelen kollar.

Millete garantili, sıfır ürün diye 300-400 TL aşağısından satıp kendisi daha sonra 2 yıl garantili kontrolcü alacaktır muhtemelen. 🤣🤣

Biz türkler gezegenin glitchlerini kullanmayı çok severiz...

Teşekkür ederim hocam İstanbul da olan arkadaşın garantisi yokmuş. Bu kadar para verdikten sonra garantili ürün almak daha mantıklı değil mi?

Nereden kontrol edebilirim?

Elimdeki birkaç ürünü bu hafta satıp 1500 TL'yi toparlayacağım da şu an alamıyorum maalesef. Ama anladım sanırım ne şekilde bakmam gerektiğini. Garantisi varsa kimle iletişime geçmemiz gerekiyor peki değişim ürünlerinde. Faturasıyla Xbox'a ulaşmam yeterli mi yoksa.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı