İkinci elde alınan parçalar nasıl denenebilir?

MertAli37

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar selam, ikinci el olarak Param Güvende ile anakart ve işlemci aldım ve bugün elime ulaştı. Ayrıyeten RAM de aldım fakat o cumartesiye anca elime ulaşacak. Aldığım parçaları denemeliyim ki ödemeyi onaylayayım ama RAM olmadığı için sistemi açamıyorum. Bir bilgisayarcıya götürüp rica etsem sistemi deneyebilir miyim? Veya başka nasıl bir çözüm üretebilirim, yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarcı ya git sistem açılmıyor de RAM nerede diye sorarsa ne RAM'i AAA evde kalmış şimdi eve gitmeyim abi sizde yedek vardır onu kullanırsiniz de.

Mahalle bilgisayarcılarının iyi niyetli olanlarından birine denk gelebilirseniz muhtemelen herhangi bir ücret ödemeden bile test ettirebilirsiniz. Ancak uzun testler yapmazlar muhtemelen. Açılıp açılmadığına bakarlar diye düşünüyorum. Güncel donanımları bilgisayarcılarda test ettirmek daha zor olabilir. Gördüğüm kadarıyla mahalle bilgisayarcıları genellikle eski nesil parçalara sahipler çünkü.

Evet amacımda o zaten açılsın benim için yeterli tanıdığım bi bilgisayarcı var orada bi şansımı deneyeyim. Sağolun

Bir internet cafeye git, rics et ve ramini ödünç alıp dene bence.
Fakat Windows'ta kurmanız lazım test etmek için.

Bir internet cafeye git, rics et ve ramini ödünç alıp dene bence.
Fakat Windows'ta kurmanız lazım test etmek için.
Kendi kullandığım hdd'im var onda Windows kurulu ama ramlar geldiğinde ona da format atacağım. Bugün geçti de yarın deneme amaçlı götüreceğim büyük ihtimalle.

Kendi kullandığım hdd'im var onda Windows kurulu ama ramlar geldiğinde ona da format atacağım. Bugün geçti de yarın deneme amaçlı götüreceğim büyük ihtimalle.
Ben tam bilmiyorum fakat diskin içinde hazır Windows olduğunda masaüstüne giremiyorsun diye biliyorum.
Tam kurulum yapılması lazım herhalde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…