İkinci monitör önerisi

nerdesinbatuhan

Hectopat
Daha fazla  
Şimdi aslında 2 konu var,
Birincisi uygun yollu monitör arıyorum. Video editörlüğü yapıyorum ana ekranım 27 inç 165 Hz falan bir monitör. Yan tarafıma orta halli uygun bir monitör arıyorum.

2. olarak da, halihazırda olan 2. monitörüm 2-3 saniye ekran veriyor sonrasında hemen kapanıyor tüm kabloları kontrol ettim sök tak yapıyorum 2 saniye veriyor yine gidiyor. (monitör 15-20 yıllık)

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi aslında 2 konu var,
Birincisi uygun yollu monitör arıyorum. Video editörlüğü yapıyorum ana ekranım 27 inç 165 Hz falan bir monitör. Yan tarafıma orta halli uygun bir monitör arıyorum.

2. olarak da, halihazırda olan 2. monitörüm 2-3 saniye ekran veriyor sonrasında hemen kapanıyor tüm kabloları kontrol ettim sök tak yapıyorum 2 saniye veriyor yine gidiyor. (monitör 15-20 yıllık)

Bütçe nedir?

Nasıl bir şey arıyorsun? Görüntu kalitesi iyi bir şey mi yoksa yüksek Hz bir monitör mu? Bu arada bende R24D bak Lenovo.

Nasıl bir şey arıyorsun? Görüntu kalitesi iyi bir şey mi yoksa yüksek Hz bir monitör mu? Bu arada bende R24D bak Lenovo.

Öneriniz çok iyimiş teşekkür ederim. Bütçem 2-4 demiştim ama.
Şöyle bir şey buldum sizce hangisini tercih etmeliyim?

Genelde oyun falan oynamıyorum stüdyo programları vs.

Konuyu takip eden arkadaşlar varsa bunu aldım direkt olarak. Karşılaştırmalar sonucu editing için en doğru renk ve ms vs. her şey dahil bunu seçtim teşekkürler.

Son düzenleme:
Öneriniz çok iyimiş teşekkür ederim. Bütçem 2-4 demiştim ama.
Şöyle bir şey buldum sizce hangisini tercih etmeliyim?

Genelde oyun falan oynamıyorum stüdyo programları vs.

Konuyu takip eden arkadaşlar varsa bunu aldım direkt olarak. Karşılaştırmalar sonucu editing için en doğru renk ve ms vs. her şey dahil bunu seçtim teşekkürler.

Mükemmel secim hocam. Overdrive seviye 3 te kullanmayi unutmayin. Daha ekstra yapilmasi gereken ayarlar varsa @bluerr hocam yardimci olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı