İkinci monitör tavsiyesi

• Konuyu başlatan Ecmel
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 764

Ecmel

Megapat
Sosyal Tayfı
Makaleler
3
Daha fazla  
Meslek
Front-End Developer
Arkadaşlar işlerim gereği çift monitör kullanmam gerekiyor. Şu an da elimde AOC G2260VWQ6 monitör var. Zamanında uygun bir fiyata almıştım lakin şu an bunun fiyatı bile değerinden çok fiyata çıkmış. Aklıma takılan bir soru var. Şu anki monitörüm 75 Hz 1ms 22 inch. Sizce bunun yanına 144Hz 1ms 24 inch mi almalıyım? Yoksa 60Hz 4-5ms 22-24 inch bir monitör mu almalıyım? Bütçe konusunda şöyle diyebilirim mantıklı gelen seçeneğe göre bütçemi ayırabilirim. Maximum olarak 1500-1600TL civarı olursa sevinirim. Önerinizi ve önerdiğiniz monitörü atarsanız sevinirim. İyi günler dilerim herkese.

2. olarak şu soruyu sormak istiyorum.

Bu monitör fiyatına değer mi? Dikey olabildiği için işime yarama olanağı yüksek biraz daha oyun tarafında kalan bir monitör ama yine de mantıklı geldi. Kullanan veya öneren var mı? VA panel daha önce kullanmadığım için bilemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar işlerim gereği çift monitör kullanmam gerekiyor. Şu an da elimde AOC G2260VWQ6 monitör var. Zamanında uygun bir fiyata almıştım lakin şu an bunun fiyatı bile değerinden çok fiyata çıkmış. Aklıma takılan bir soru var. Şu anki monitörüm 75 Hz 1ms 22 inch. Sizce bunun yanına 144Hz 1ms 24 inch mi almalıyım? Yoksa 60Hz 4-5ms 22-24 inch bir monitör mu almalıyım? Bütçe konusunda şöyle diyebilirim mantıklı gelen seçeneğe göre bütçemi ayırabilirim. Maximum olarak 1500-1600TL civarı olursa sevinirim. Önerinizi ve önerdiğiniz monitörü atarsanız sevinirim. İyi günler dilerim herkese.

2. olarak şu soruyu sormak istiyorum.

Bu monitör fiyatına değer mi? Dikey olabildiği için işime yarama olanağı yüksek biraz daha oyun tarafında kalan bir monitör ama yine de mantıklı geldi. Kullanan veya öneren var mı? VA panel daha önce kullanmadığım için bilemiyorum.

Sizin attığınız gayet iyi onu alın derim.

Çift ise sahip olduğunuz monitörde pivot özelliği var mı? Monitör bu var bir de pivot isterseniz bunun ah IPS pivot hali de var bunda öne geriye yatırılıyor 144Hz 1ms IPS.
O monitörü kullandım bu arada memnunum.
Kendi monitörüm de pivot yok lakin bu Asus TUF da var. O yüzden bunu düşündüm. İşime yarayacak bir özellik lakin https://www.hepsiburada.com/asus-vp...or-p-HBV00000RRJ7L?magaza=BETA PLUS TEKNOLOJİ

bu monitöründe fiyatı yapabildiklerine göre gayet iyi geldi 500-600 TL fark için değer mi onu düşünüyorum.

Pivot istiyorsanız size attığım monitörün pivot olanını da atıyorum şimdi size.
Hocam pivot dışına çıkarsak iki monitörden hangisini seçerdiniz. Aşağıda belirttiğim.

1- https://www.hepsiburada.com/aoc-g24...-hd-monitor-p-HBV00001162AG?magaza=Techburada

2- https://www.hepsiburada.com/asus-vp...or-p-HBV00000RRJ7L?magaza=BETA PLUS TEKNOLOJİ

ASUS TUF almazsam bunlardan birisini alacağım. Şu anki monitörümde AOC 'un farklı bir türü. Uyum olsun diye AOC mu alsam?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı