- Makaleler
- 3
Daha fazla
- Meslek
- Front-End Developer
Arkadaşlar işlerim gereği çift monitör kullanmam gerekiyor. Şu an da elimde AOC G2260VWQ6 monitör var. Zamanında uygun bir fiyata almıştım lakin şu an bunun fiyatı bile değerinden çok fiyata çıkmış. Aklıma takılan bir soru var. Şu anki monitörüm 75 Hz 1ms 22 inch. Sizce bunun yanına 144Hz 1ms 24 inch mi almalıyım? Yoksa 60Hz 4-5ms 22-24 inch bir monitör mu almalıyım? Bütçe konusunda şöyle diyebilirim mantıklı gelen seçeneğe göre bütçemi ayırabilirim. Maximum olarak 1500-1600TL civarı olursa sevinirim. Önerinizi ve önerdiğiniz monitörü atarsanız sevinirim. İyi günler dilerim herkese.
2. olarak şu soruyu sormak istiyorum.
www.itopya.com
Bu monitör fiyatına değer mi? Dikey olabildiği için işime yarama olanağı yüksek biraz daha oyun tarafında kalan bir monitör ama yine de mantıklı geldi. Kullanan veya öneren var mı? VA panel daha önce kullanmadığım için bilemiyorum.
2. olarak şu soruyu sormak istiyorum.
ASUS TUF GAMING 23.6" VG24VQ 144Hz 1ms 2xHDMI DP VA FHD Freesync Curved Gaming Monitör | ITOPYA
ASUS TUF GAMING 23.6" VG24VQ 144Hz 1ms 2xHDMI DP VA FHD Freesync Curved Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile VG24VQ ITOPYA'da.
Bu monitör fiyatına değer mi? Dikey olabildiği için işime yarama olanağı yüksek biraz daha oyun tarafında kalan bir monitör ama yine de mantıklı geldi. Kullanan veya öneren var mı? VA panel daha önce kullanmadığım için bilemiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: