İkinci monitörde no signal uyarısı

Luchaa

Hectopat
Daha fazla  
İki adet monitörüm var. Birisi AOC 24" diğeri Casper 17" monitör.
AOC ekran kartım HDMI ile bağlı sorunsuz çalışıyor. Ekran kartımda VGA girişi olmadığı için Casper monitör için az önce dönüştürücü aldım fakat Casper monitörümde no signal yazısı geliyor. Bilgisayarım ikinci ekranı tanıyor görüyor, hatta ikisini de bağladığım zaman AOC monitörü ikincil ekran olarak ayarlıyor. Fareyi diğer ekrana bile götürebiliyorum fakat hala no signal yazısı geliyor. Monitörü eski bilgisayarımda test ettim ve monitör görüntü alıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Dönüştürücünün arızalı olduğunu düşünüyorum. İmkanın varsa farklı bir dönüştürücü ile dene veya dönüştürücüyü farklı bir monitör ile dene. AOC monitörde VGA varsa deneyebilirsin.

AOC monitörde deniyorum şu an ve çalışıyor D-SUB seçeneği olarak monitör ayarlarından yaptım yani dönüştürücü çalışıyor. Bilgisayar takıldığını görmesine rağmen monitör görüntü vermiyor. Sanırım sorun monitörde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı