Üstelik Arch bozulmamasına rağmen Fedora kaç kez bozuldu. Pipeware ile ilgili sorunlar yaşadım ve codec sorunları yaşadım. Fedora hem bloatware dolu, hem gereksiz servislerle gelip çok fazla sistem tüketiyor (netinstalleri her gün güncellenen ve asla yedek alınmayan bir Arch dağıtımından daha sorunlu. Ondan hiç bahsetmeyin bile), hem de codec ile ilgili sıkıntılar yaşanıyor. Bazen CPU'mun tamamını kullanmıyor bile. Ben oyun oynarken FPS düşmesi yaşıyorum. Peki sebebi ne sizce? Fedora %20 CPU kullanıyor kalan ağırlığı da RAM'e basıyor herhalde. Fedora'da bir güncellemeden sonra ya da ekran kartı sürücülerini kurduktan sonra yeniden başlatana kadar initramfs oluşturmuyordu üstelik. Bu yüzden yeniden başlatınca 30 dakika boyunca ınitramfs'nin yeniden oluşturulmasını bekledim. Bu benim hatam da değildi forumlarda aynı sorunu yaşayan birçok kişi vardı ve meğer bu sorun değilmiş
adamlar bayağı bilerek böyle yapmışlar sanırım. Bütün bunların dışında dnf geldiği ilk haliyle saniyede 320kb/s'yi zor görüyor. Bu yüzden ilk güncelleme 1 saat civarı sürebiliyor.