BenimSiz Rapht mısınız hocam? Yoksa karıştırıyor muyum?
BenimSiz Rapht mısınız hocam? Yoksa karıştırıyor muyum?
Zamanla göreceksin Linux tek başına yetmiyor.Ben tek linux istiyorum çünkü zaten format atacağım çok çer çöp doldu.
Tek linux mantıklı olur mu ?
Discord kurulabilir mi?
Evet.Discord kurulabilir mi ?
Öyle bir şey yok, eğer çok zorlanılırsa KVM ile sanal makine kurulur gerçeğe yakın performans alınır. @49823 arkadaşımız müsait olduğunda rehber de hazırlayacak bunun için.Zamanla göreceksin Linux tekbaşına yetmiyor.
Linux sanki tanrısal gibi lanse edilsede zor işlerin altından kalkamıyor.
Zor işlerde donar, donduğunu farketmek zaman alabilir.
Yarın biraz daha düşünüp deneyeceğim daha bir sürü program var ama çoğunun alternatifi vardır diye düşünüyorum.
Yarın biraz daha düşünüp deneyeceğim daha bir sürü program var ama çoğunun alternatifi vardır diğe düşünüyorum.
Bana kalırsa manuel aramak daha iyi, bu sitede verilen alternatifler bazen alakasız, kötü olabiliyor.Alttaki site yazılımlar hakkında bilgi ve alternatiflerini bulmanda yardımcı olur. Merak ettiğin yazılımın Linux desteğinin olup olmadığı öğrenebilir, alternatifleri bulabilir ve alternatifler listesinde "all platform" kısmını "Linux" (ya da ne istersen) şeklinde filtreleyebilirsin.
![]()
AlternativeTo - Crowdsourced software recommendations
AlternativeTo lets you find apps and software for Windows, Mac, Linux, iPhone, iPad, Android, Android Tablets, Web Apps, Online, Windows Tablets and more by recommending alternatives to apps you already know.alternativeto.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.