İlan Satmak İçin Açıklama Kısmını Güzel Yazacak Birini Arıyorum

Makaleler
4
Merhaba arkadaşlar, sattığım bazı sistemlerin açıklama kısmına başarılı bir yazı yazacak birini arıyorum. Sizin açıklamanız bulunup satılan her ürün için %0.5 komisyon veriyorum, derseniz ki %0.5 komisyon nedir? Satılan 3000 TL olan bir sistemden 15 TL kazanacaksınız.
Deneme amaçlı bir sistem yazıyorum eğer beğenirsem öbür sistemlerde komisyon vermeye başlayacağım.

R3 1200.
MSI A320M Pro VH Plus.
8 GB RAM.
ASUS ROG STRIX GTX 1060 6 GB.
FSP CMT110A 500W.
120 GB SSD.

Sistem elimde kaldı maalesef bunu öldüm fiyata bırakıyorum bunun için komisyon veremeyeceğim. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
"Merhabalar. Sistemimi satıyorum. Sitemimi x ay boyunca kullandım. Parçaların hepsi X firmasından alınma. X ay garantileri var. Sistemim gayet güzel kullanıldı. Sürekli tozlarını sildim ve bakımlarını düzenli yaptım. Satma sebebim, paraya ihtiyacımın olması. Pazarlık cüzi miktarda olur. Daha fazla için iletişime geçebilirsiniz. Yazmaktan çekilmeyin lütfen."

Bu tarz açıklama gayet yeterli. Ben sattığım ürünlerde hep bunu yapıyorum. Eğer bir sorun varsa dürüst olmalısın. Ticaretin altın kuralı budur. Ayrıca, satmak istediğin fiyatın bir tık üstüne koyabilirsin. Pazarlıkla asıl eline geçmeni istediğin paradan bir miktar daha az elde edersin, ama yine de satabileceğini düşünüyorum.

Merhaba arkadaşlar, sattığım bazı sistemlerin açıklama kısmına başarılı bir yazı yazacak birini arıyorum. Sizin açıklamanız bulunup satılan her ürün için %0.5 komisyon veriyorum, derseniz ki %0.5 komisyon nedir? Satılan 3000 TL olan bir sistemden 15 TL kazanacaksınız.
Deneme amaçlı bir sistem yazıyorum eğer beğenirsem öbür sistemlerde komisyon vermeye başlayacağım.

R3 1200.
MSI A320M Pro VH Plus.
8 GB RAM.
ASUS ROG STRIX GTX 1060 6 GB.
FSP CMT110A 500W.
120 GB SSD.

Sistem elimde kaldı maalesef bunu öldüm fiyata bırakıyorum bunun için komisyon veremeyeceğim. :)
GTX 1060 - X ay garantisi var
Ryzen 3 1200 - X ay garantisi var
.
.
.
.

GTX 1060 ekran kartına sahip olan bilgisayarın yeni nesil oyunları orta ayarlarda rahatlıkla kaldırabiliyorken GTA 5, PUBG gibi oyunlarda da gayet iyi performans vermektedir. 6GB VRAM'e sahip olması da ileride rahatlık sağlayacaktır ve diğer 1060 3GB ekran kartlarından daha iyi performans verecektir. ROV STRIX soğutmasıyla gayet serin bir şekilde kartınızı çalıştırabilir ve rahatlıkla Overclock yapabilirsiniz.
Ryzen 3 1200 işlemciye ve A320 çipsetine sahip anakart bulunmakta. Gayet rahat bir şekilde işlemci yükseltebilirsiniz. 8GB Ram olan bilgisayarım oyunlarda çoğunlukla RAM kaynaklı sıkıntı çekmese de 8GB daha ekleyip daha iyi performans elde edebilirsiniz. 120GB SSD ile gayet seri çalışan bilgisayarımı sadece 3000TL fiyatı ile koyuyorum.
Bu fiyat bandında gayet iyi bir fiyatı var ve bilgisayar almayı düşünüyorsanız benimle iletişime geçmenizi öneririm.

Oyunlarda iyi performans almakta vs. kronik bir arızası olmadığını göz önünde bulundurarak yazdım.

Merhaba arkadaşlar. Gününüz kalbiniz kadar güzel olsun. Elimde mevcut bir sistem bulunmaktadır. Elimden geldiğince sistemi tanıtıp, fiyatı da altına ekleyeceğim.

İşlemcimiz Ryzen 3 1200.
Ryzen serisinin G4560- I3-7100'e tabiri caizse rakip olarak çıkardığı ama rakiplerinden daha performansı 4 çekirdek 4 işlem parçacıklı işlemcisi. 65W güç tüketimine sahiptir. 14NM üretimi sayesinde OC yapılmadığı sürece eğer kasa hava akışı sağlanabilirse pek ısınmaz.
Giriş seviyesi bir işlemcidir ama bu sizi yanıltmasın performansı oldukça dolgundur.
Nvidia tarafında 1060, AMD tarafında 580'e kadar kullanılabilir. Çevrim içi ve çok oyuncunun olduğu oyunlarda darboğaz olacaktır fakat oyun keyfini baltalamaz.

MSI A320M PRO-H anakartımız.
A320 serisi AM4 soketin giriş seviyesi kabul edilen anakartlarıdır. OC desteği yoktur. Gündelik kullanımda, stabil ve düzenli kullanımda sizi üzmeyecektir. Daha fazla işlem ve meraklı olan kullanıcıların B450M ve üzerine yönelmeleri önerilir.

ASUS Rog Strix GTX 1060 6GB. Kardeşi 3GB modellerine göre VRAM artısı olan 1060, Rog Strix ile de başarılı bir soğutmaya sahiptir. 120W güç tüketimi olan 1060, 1080P/60FPS için ideal ve halen güçlü olan bir karttır.

Yıllarca ürettiği PSUlar ile FSP kalitesini ve güç verimliliğini düzgün entegre edebilmesiyle tanınmış bir firmadır. Bu sistemde FSP'nin 500W'lık PSU'su kullanılmaktadır. Sisteme yetecek düzeyde ve güçtedir.

Günümüz şartlarında artık SSD vazgeçilmez depolama birimleri olarak bilinmektedir. HDD'ye oranla hızlı açılma ve kapanma sağlar. Sisteme yük bindirmez. 120GB SSD fazla bir depolama sağlamayacak bile olsa bir kaç oyunu içine alacaktır. Sizi bir süre idare ettirebilir. Ya da zaten bir oyunu bitirmeden diğerine geçmiyorsanız, size yetecektir.

Yukarıda sistemin artısı ve eskisine değinilmiştir. Gerisi alıcının taktirine kalmıştır. Kalbiniz solmasın, iyi günler dileriz!

İlan konusu olmadığı için tavsiye verebiliriz sanırım.

Yanlış anlamayın ama gereksiz bir uğraş. Bu şekilde samimiyetsiz satıcı profili oluşturursunuz, doğal olun.

"Aşağıda belirttiğim sistemimi satmak istiyorum, ilgilenen olursa ulaşsın lütfen.
  • R3 1200
  • MSI A320M Pro VH Plus
  • 8 GB RAM
  • ASUS ROG STRIX GTX 1060 6 GB.
  • FSP CMT110A 500W
  • 120 GB SSD
Şu ürünü şu süredir kullanıyorum, sorunu var/yok, garantisi var/yok. Fiyatı: X"

Bu kadar basit.

Şahsen ben "Sahibinden" ilanı gibi açıklamayı abarta abarta, dünyanın en iyi malı onunmuş gibi tanıtan satıcılardan uzak duruyorum. Ya ne aldığımı, ne alacağımı bilmiyor muyum ne abartıyorsun yani? Ürünü tanıtmak yerine durumuna odaklanmak lazım. Ürünün özelliklerini internetten ulaşabiliriz zaten.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı