İleride çıkan oyunlar 900TL-1000 TL olur diye korkuyorum

Hayır. Bilgisayar oyunları pahalı olmaz. Hem Online oyunlar hiç pahalı olmaz. O zaman alan fazla kişi olmaz zaten.

Abartma. Oyunlar o kadar pahalı olmaz.

Abartma diyen dostum hiç Call of Duty son çıkan oyunların fiyatına bakmadın sanırım 4 saat hikaye bazlı olan bir oyun 600 TL civarı şu an sence bu çok mu normal ben yıllarca biriktirdim parayla bir PC zor topladım üstüne bir seneye yakın arızalarıyla uğraştım şimdi bir oyuna 500 TL nasıl vereyim bir söyler misin bende orjinalden yanayım tamam ama bu nasıl bir adalet.
 
Hocam 1000TL olmasa da yakında 600TL yakında düşmeyecekler gibi.
Hocam o kadar oyunlara sarmışsanız bir Dark Souls kötü olmaz.

Burada pahalı olan oyun yurtdışında daha pahalıdır. Türkiye'de Steam oyunları ucuz.

Yurt dışında olan şey Türkiye'de de olur.

Hayır Türkiye'de pahalıysa Amerika'da ucuz olan oyundan bahsediyorum adamlarda oyun 60 birim ancak bizde 420 olmak yerine Rockstar mesela 1000 diyebilir ondan korkuyorum.
 
Ülkelere göre fiyatlandırma var o kadar artmaz Steam varken.
Ayrıca "satın alamazsam ne yapacağım bilmiyorum" demişsin. Satın alamasan da ölmezsin bu kadar panik yapma. Şu an senin oynayabildiğin oyunları hayatında duymamış, görmemiş ve göremeyecek bir sürü çocuk var bu ülkede.
Keşke tek derdin bu olsa hayatta.
Alan fazla kişi olmaz derken? Türkiye'de olmaz yurtdışında olur diye düşünüyorum doğru mu?

Yurt dışında zaten insanlar bize göre pahalı alıyorlar. Misal onlar bir oyuna 50 Euro verirken biz aynı oyuna 100-150 TL ödüyoruz.
Geçenlerde bir oyun Türkiye ve Arjantin'de ucuz diye, Avrupa ülkeleri falan VPN ile satın alıyor diye yapımcı 70 TL'den 270 TL'ye çekmişti fiyatı. Hatırlamıyorum ama Ubisoft oyunu idi sanırım.
Yani ülkelere göre alım gücüne göre fiyat koyuyor Steam.
Hollanda'dan alışveriş yaparsanız eğer şu anda Cyberpunk, RDR 2, FIFA 21 vb 60 € ve Little Nightmares II'de 30 € fiyatında.
Yani bize alım gücümüze göre fiyat koyuyorlar ve koyacaklar. Çünkü crack diye bir gerçek var. Crack'a yönelmeyelim diye her zaman indirim olacak.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı