İlişkide müzik zevki önemli midir?

Durmazzali47

Hectopat
Ne dersiniz arkadaşlar? Sevdiğiniz insanın size yakın ya da uzak bir müzik zevki olması sizi ve ilişkinizi nasıl etkiler? Bu durum sizin için önemli mi? İlişki için artıları ve eksileri nelerdir?

Kültürlü ve bilgili insan müzikten, tiyatrodan, sinemadan, kitaptan anlar. Anlamıyorsa da kültürsüz ve bilgisiz insandır, benim de seviyem değildir.

Ne dersiniz arkadaşlar? Sevdiğiniz insanın size yakın ya da uzak bir müzik zevki olması sizi ve ilişkinizi nasıl etkiler? Bu durum sizin için önemli mi? İlişki için artıları ve eksileri nelerdir?
tamamen göreceli. bana göre her türlü müziği dinlese bir sıkıntı olmaz (günümüz türkçe rapları dışında tabii ki onları dinlemesin yeter)

Kimsenin zevkine karışmak gibi olmasın, ama Level5 gibi sözde şarkıcıları nasıl dinleyebiliyorlar, hayret ediyorum.
ben hiçbirini anlayamıyorum. açıkça söylemek gerekirse hayatımda hiç Türkçe müzik dinlemedim. nerdeyse hepsi saçma ve ben bunların hepsini nasıl dinliyorlar sizin gibi anlamıyorum. söz desen yok ritim desen yok. ruh da yok. bomboş bir şey.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı