Kardeşinizin kendisinden 10 yaş birisiyle çıkmasına müsade eder miydiniz ? 26 Yaşında iken 16 yaşında bir kız ile sevgili olmak pes..
Rica etsem bu bilgiyi bize vermenizin amacını söyler misiniz? Karışmak istemiyorum ancak forum amacından gitgide sapıyor, sessiz kalasım gelmiyor artık.Ben de rica etsem forumda konuyu hangi bölümde açtığımı okur musunuz?
Forum da sizler gibi ön yargılı ve geri kafalı olmalıydı değil mi?Maksimum yaş farkı 5-6 olmalı bir ilişkide. Ayrıca 16 yaşında birisiyle sevgili olmak abes bir durum. *****soruyor platformunda normal görülebilir ama bu forumun da bi medeniyeti var normal karşılayacağımızı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.
Herkese merhaba. Arkadaşlar Türkiye'de nedense kadın erkek arasındaki yaş farkı çok fazla önemseniyor bekaret meselesinde olduğu gibi. Fakat ben 28, sevgilim 18 yaşında olmasına ve gerçekten çok iyi bir ilişkimiz olmasına rağmen anlattıklarına göre sanırım hem genç kuşak yani kendi arkadaşları hem de ailesinden kardeşleri ve annesi bu ilişkiye pek sıcak bakmıyorlar. Bizim aramızda herhangi bir problem yok fakat toplumdan çok çekiniyor sevgilim. Ama olsun hala çok mutluyuz. Ben de size öneriyorum lütfen yaş farkı vb. faktörleri fazla önemsemeyin çünkü önemli olan karşılıklı mutlu olmak.
Linç geliyooorrKardeşinizin kendisinden 10 yaş birisiyle çıkmasına müsade eder miydiniz ? 26 Yaşında iken 16 yaşında bir kız ile sevgili olmak pes..
Peki kaç yıldır tanışıyorsun, sonuçta tanıştığın gibi sevgili olmadın.Yaklaşık 2 yıl.
Bari biraz utansaydın da buraya yazacak kadar kendini düşürmeseydin.Linç geliyooorrYapmış olduğunuz oolumsuz yorumlar umrumda bile değil çünkü biz hala çokmutluyuz.
Annesi ve kardeşleri biliyor.Cidden kız 16 yaşındayken mi sevgili oldun?!Kızın annesi babası biliyor mu bari?
Forum da sizler gibi ön yargılı ve geri kafalı olmalıydı değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.