İlişkide Yaş Farkı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de rica etsem forumda konuyu hangi bölümde açtığımı okur musunuz?
Rica etsem bu bilgiyi bize vermenizin amacını söyler misiniz? Karışmak istemiyorum ancak forum amacından gitgide sapıyor, sessiz kalasım gelmiyor artık.

Kızlarsoruyor güzel bir site bu iş için.

Maksimum yaş farkı 5-6 olmalı bir ilişkide. Ayrıca 16 yaşında birisiyle sevgili olmak abes bir durum. *****soruyor platformunda normal görülebilir ama bu forumun da bi medeniyeti var normal karşılayacağımızı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.
Forum da sizler gibi ön yargılı ve geri kafalı olmalıydı değil mi?

Herkese merhaba. Arkadaşlar Türkiye'de nedense kadın erkek arasındaki yaş farkı çok fazla önemseniyor bekaret meselesinde olduğu gibi. Fakat ben 28, sevgilim 18 yaşında olmasına ve gerçekten çok iyi bir ilişkimiz olmasına rağmen anlattıklarına göre sanırım hem genç kuşak yani kendi arkadaşları hem de ailesinden kardeşleri ve annesi bu ilişkiye pek sıcak bakmıyorlar. Bizim aramızda herhangi bir problem yok fakat toplumdan çok çekiniyor sevgilim. Ama olsun hala çok mutluyuz. Ben de size öneriyorum lütfen yaş farkı vb. faktörleri fazla önemsemeyin çünkü önemli olan karşılıklı mutlu olmak.

Yaş farkı meselesi şöyle. Düşünceleriniz olgunluk dereceniz farklı olması. Sen kendi 18 yaşındaki düşüncelerini düşünerek yola çıkabilirsin. 18-20'li yaşlarda hayat bakış farklıdır. 28-30 civarı hayata bakış farklıdır. Bu sebepten dolayı insanlar eleştiriyorlar. Bence haklılar mı? Bence 18'den sonra salın insanları gitsin her şeye karışmayın. Büyüklerin işi evlatları işine burnuna sokmak. Bizim sülalede durum aynı. Evlenmek istemiyorum diyorum biri akraba face mi verir. Biri diğer akraba tutar kızın ablasını getirir çattıkya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı