zotayksa
Femtopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar, ben 18 yasinda bir erkegim ve üniversiteye hazirlaniyorum ama su ana kadar sadece iki tane kizla beraber oldum ama hepsi lise disindaydi ve sans cok etkiliydi bence ama yasitlarima bakinca (akran erkekler) isini bilirmis gibi kizlarla birlikte olabiliyor ama ben kadinlarla iliskimi nasıl gelistiririm bilmiyorum.
Ayrica lisenin ilk yarisi okula pandemiden oturu gidemedim, son iki yarisinda ortalama bir cevrete sahip oldum ve dis gorunusum olarak boyum 178cm, hafif kiloluyum(su gobegi bir turlu istikrarsizliktan eritememistim ilk defa bu kadar ilerledim)
Tecrubesi olan bir erkek varsa bu konuda beni aydinlatabilir mi? Gec mi kaldim? Nasil gelistirebilirim?
Ayrica lisenin ilk yarisi okula pandemiden oturu gidemedim, son iki yarisinda ortalama bir cevrete sahip oldum ve dis gorunusum olarak boyum 178cm, hafif kiloluyum(su gobegi bir turlu istikrarsizliktan eritememistim ilk defa bu kadar ilerledim)
Tecrubesi olan bir erkek varsa bu konuda beni aydinlatabilir mi? Gec mi kaldim? Nasil gelistirebilirim?