İlk 60k yetişir mi?

kerem.044

Femtopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm arkadaşlar. Matta 15-16, geometride çok çok 2 tane falan net; Türkçe'de 27-28 net yapıyorum, sosyal de biraz var, çıkıyor 10-12 net ama fenim tamamen sıfır. TYT matta ilk 12 bitti, fonksiyonlara çalışıyorum. Fende hala adamakıllı ilerlemem yok. AYT'de de FKB'de de, matematikte de tamamen sıfırım, yetişir mi ilk 60k?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok iyi bastırırsan ve Techno'yu bırakıp(!) kendini adarsan neden olmasın ancak işin zor, dolayısıyla bu basit bir uğraşla ulaşabileceğin bir hedef değil. Açıkçası 60k benim görüşüme göre çok iyi değil ancak senin durumun gerçekten vahim. Bastırman lazım. Yetişmen imkansız değil, sadece zor.

Bunu başarıp başaramayacağın ise sana kalmış. Kendi içini rahatlatmak için "evet" cevabını bekliyorsun, bu yüzden açıyorsun bu konuyu ancak sana "evet" veya "hayır" dememizin pek bir önemi yok çünkü ortada imkansız olan bir durum yok. Kendinle başbaşasın hocam sadece.

Çalış. Çok çalışırsan ve kafan da az biraz basıyorsa yetişir.

Selamünaleyküm arkadaşlar. Matta 15-16, geometride çok çok 2 tane falan net; Türkçede 27-28 net yapıyorum, sosyal de biraz var, çıkıyor 10-12 net ama fenim tamamen sıfır. TYT matta ilk 12 bitti, fonksiyonlara çalışıyorum. Fende hala adamakıllı ilerlemem yok. AYT'de de FKB'de de, matematikte de tamamen sıfırım, yetişir mi ilk 60k?

Hocam bu tarz soruları çok görüyorum benim zamanımda da soran vardı hatta ben bile sormuşumdur yani ama bu gerçekten çok saçma bir soru neden diye sorarsan velevki 60k olmaz diyecek biri sana sen bu durumda sınava çalışmayacak mısın? Her türlü oturup elinden gelenin en iyisini yapman lazım yani en kallavi YKS koçunu bul ona sor (saçma bir soru olmadığını varsayarak) o bile sana söyleyemez yani en fazla çalışıp çalışmayacağını kestirir. Hadi diyelim çalıştın 60k gelmedi boşuna mı çalıştın yani en kötü ihtimalle tercih yapmazsan mezun senende bu çalıştığından aldığın verimi başka hiçbir şekilde alamazsın. Şu kadar ayda yetişir mi, şimdi başlasam kaç k gelir vesaire vesaire soruları bırakıp nasıl düzenli çalışma alışkanlığı edinirsin ya da hangi konuları veyahut dersleri öncelik haline getirmelisin bunu öğrenmeye çalış. İnşallah rakiplerinize taş çıkarırsınız hocam bu süreçte size başarılar diliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı