hogwartscanavarı Decapat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 3.298 Çözümler 14 14 Aralık 2024 #1 Bilgisayar her açıldığında otomatik olarak başlayan uygulamalardan One Drive'i kaldırdım. One Drive hala arkada çalışmaya devam eder mi?
Bilgisayar her açıldığında otomatik olarak başlayan uygulamalardan One Drive'i kaldırdım. One Drive hala arkada çalışmaya devam eder mi?
8 849721 Centipat Katılım 23 Ekim 2024 Mesajlar 1.699 Makaleler 4 Çözümler 13 14 Aralık 2024 #2 hogwartscanavarı dedi: Bilgisayar her açıldığında otomatik olarak başlayan uygulamalardan One Drive'i kaldırdım. One Drive hala arkada çalışmaya devam eder mi? Genişletmek için tıkla... Sildiyseniz daha çalışmaz hocam. Artı 0 Eksi
hogwartscanavarı dedi: Bilgisayar her açıldığında otomatik olarak başlayan uygulamalardan One Drive'i kaldırdım. One Drive hala arkada çalışmaya devam eder mi? Genişletmek için tıkla... Sildiyseniz daha çalışmaz hocam.
Sefer2234 Picopat Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 795 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #3 hogwartscanavarı dedi: Bilgisayar her açıldığında otomatik olarak başlayan uygulamalardan OneDrive'i kaldırdım. OneDrive hala arkada çalışmaya devam eder mi? Genişletmek için tıkla... Siz manuel başlatmadığınız sürece açılmaz ve arka planda çalışmaz Artı 0 Eksi
hogwartscanavarı dedi: Bilgisayar her açıldığında otomatik olarak başlayan uygulamalardan OneDrive'i kaldırdım. OneDrive hala arkada çalışmaya devam eder mi? Genişletmek için tıkla... Siz manuel başlatmadığınız sürece açılmaz ve arka planda çalışmaz
R3HAA Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 954 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #4 hogwartscanavarı dedi: Bilgisayar her açıldığında otomatik olarak başlayan uygulamalardan One Drive'i kaldırdım. One Drive hala arkada çalışmaya devam eder mi? Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinden kapattıysan manuel hariç çalışmaz Artı 0 Eksi
hogwartscanavarı dedi: Bilgisayar her açıldığında otomatik olarak başlayan uygulamalardan One Drive'i kaldırdım. One Drive hala arkada çalışmaya devam eder mi? Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinden kapattıysan manuel hariç çalışmaz
RoaringLion Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 1.345 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Boşluk Daha fazla Sistem Özellikleri • Gainward GeForce RTX 4070 Ti 12GB Ekran Kartı • Intel Core i7 13700K İşlemci • GSKILL 64GB(2x32) TRIDENT Z5 RGB SİYAH DDR5 5600MHz CL28 Çift Kanal Bellek • Asus Prime Z790-A Anakart • Samsung 990 Pro Soğutuculu 2 TB SSD x2 • Samsung HD103SI HDD • Asus ROG Strix Helios GX601 Kasa • MSI MPG A1000G PCIE5 1000W 80+ Gold Güç Kaynağı • Asus ROG Ryuo III 360 ARGB 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu • Asus VP249QGR • SS Apex 7 • SS Rival 600 • Logitech Z200 Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522506711 14 Aralık 2024 #5 Görev yöneticisinin Başlangıç sekmesinde bulunan Microsoft OneDrive uygulamasını seçip sağ alt tarafta bulunan Devre dışı bırak düğmesine tıklayın. Aşağıdaki dizinlerde OneDrive kısayolu varsa silin. C:\Users\Kullanıcı_Adınız\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\StartUp Artı 0 Eksi
Görev yöneticisinin Başlangıç sekmesinde bulunan Microsoft OneDrive uygulamasını seçip sağ alt tarafta bulunan Devre dışı bırak düğmesine tıklayın. Aşağıdaki dizinlerde OneDrive kısayolu varsa silin. C:\Users\Kullanıcı_Adınız\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\StartUp
KS KS hogwartscanavarı Decapat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 3.298 Çözümler 14 14 Aralık 2024 #6 RoaringLion dedi: Görev yöneticisinin Başlangıç sekmesinde bulunan Microsoft OneDrive uygulamasını seçip sağ alt tarafta bulunan Devre dışı bırak düğmesine tıklayın. Aşağıdaki dizinlerde OneDrive kısayolu varsa silin. C:\Users\Kullanıcı_Adınız\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\StartUp Genişletmek için tıkla... Oradan silersem masaüstünde ki uygulamalar gider mi? Daha önce buna benzer bir sey yapmıştım ve tüm masaüstünde ki uygulamalar gitmişti. Bilgisayari her açtığımda sağ altta saatin olduğu tarafta OneDrive simgesi yok. Daha önce vardı. Elle kapatıyordum OneDrive'i Artı 0 Eksi
RoaringLion dedi: Görev yöneticisinin Başlangıç sekmesinde bulunan Microsoft OneDrive uygulamasını seçip sağ alt tarafta bulunan Devre dışı bırak düğmesine tıklayın. Aşağıdaki dizinlerde OneDrive kısayolu varsa silin. C:\Users\Kullanıcı_Adınız\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\StartUp Genişletmek için tıkla... Oradan silersem masaüstünde ki uygulamalar gider mi? Daha önce buna benzer bir sey yapmıştım ve tüm masaüstünde ki uygulamalar gitmişti. Bilgisayari her açtığımda sağ altta saatin olduğu tarafta OneDrive simgesi yok. Daha önce vardı. Elle kapatıyordum OneDrive'i
Bold Pilot Kilopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.458 Çözümler 36 Yer Bişkek/Kırgızistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Aralık 2024 #7 Kullanmıyorsan direkt sil zaten onedrive'ı. Formattan sonra yaptığım ilk şey one drive silmek. Artı 0 Eksi
KS KS hogwartscanavarı Decapat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 3.298 Çözümler 14 15 Aralık 2024 #8 Bold Pilot dedi: Kullanmıyorsan direkt sil zaten onedrive'ı. Formattan sonra yaptığım ilk şey one drive silmek. Genişletmek için tıkla... Nasil silebilirim? Silince masaustunden uygulamalar gitmisti bir korkmustum bir ara Artı 0 Eksi
Bold Pilot dedi: Kullanmıyorsan direkt sil zaten onedrive'ı. Formattan sonra yaptığım ilk şey one drive silmek. Genişletmek için tıkla... Nasil silebilirim? Silince masaustunden uygulamalar gitmisti bir korkmustum bir ara
Bold Pilot Kilopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.458 Çözümler 36 Yer Bişkek/Kırgızistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Aralık 2024 #9 hogwartscanavarı dedi: Nasil silebilirim? Silince masaustunden uygulamalar gitmisti bir korkmustum bir ara Genişletmek için tıkla... Denetim masasından silebilirsin. Artı 0 Eksi
hogwartscanavarı dedi: Nasil silebilirim? Silince masaustunden uygulamalar gitmisti bir korkmustum bir ara Genişletmek için tıkla... Denetim masasından silebilirsin.
KS KS hogwartscanavarı Decapat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 3.298 Çözümler 14 15 Aralık 2024 #10 Bold Pilot dedi: Denetim masasından silebilirsin. Genişletmek için tıkla... Cok tehlikeli bir ise benziyor bold pilot. Artı 0 Eksi
Bold Pilot dedi: Denetim masasından silebilirsin. Genişletmek için tıkla... Cok tehlikeli bir ise benziyor bold pilot.