hogwartscanavarı
Decapat
Bilgisayar her açıldığında otomatik olarak başlayan uygulamalardan One Drive'i kaldırdım. One Drive hala arkada çalışmaya devam eder mi?
Sildiyseniz daha çalışmaz hocam.Bilgisayar her açıldığında otomatik olarak başlayan uygulamalardan One Drive'i kaldırdım. One Drive hala arkada çalışmaya devam eder mi?
Bilgisayar her açıldığında otomatik olarak başlayan uygulamalardan OneDrive'i kaldırdım. OneDrive hala arkada çalışmaya devam eder mi?
Görev yöneticisinden kapattıysan manuel hariç çalışmazBilgisayar her açıldığında otomatik olarak başlayan uygulamalardan One Drive'i kaldırdım. One Drive hala arkada çalışmaya devam eder mi?
Oradan silersem masaüstünde ki uygulamalar gider mi? Daha önce buna benzer bir sey yapmıştım ve tüm masaüstünde ki uygulamalar gitmişti.
- Görev yöneticisinin Başlangıç sekmesinde bulunan Microsoft OneDrive uygulamasını seçip sağ alt tarafta bulunan Devre dışı bırak düğmesine tıklayın.
- Aşağıdaki dizinlerde OneDrive kısayolu varsa silin.
- C:\Users\Kullanıcı_Adınız\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup
- C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\StartUp
Nasil silebilirim? Silince masaustunden uygulamalar gitmisti bir korkmustum bir araKullanmıyorsan direkt sil zaten onedrive'ı. Formattan sonra yaptığım ilk şey one drive silmek.
Denetim masasından silebilirsin.Nasil silebilirim? Silince masaustunden uygulamalar gitmisti bir korkmustum bir ara![]()
Cok tehlikeli bir ise benziyor bold pilot.Denetim masasından silebilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.