İlk Apple deneyimi için iPhone 13 alınır mı?

Joell

Kilopat
Daha fazla  
Dostlar şu an aktif olarak A34 kullanıyorum. Daha önce Apple cihaz kullanmadım. Sizce ilk olarak deneyimlemek için iPhone 13'e geçilir mi? Daha sonra yüksek modellere geçmeyi düşünebilirim. Baştan fazla para bağlamak istemiyorum. 120 Hz dışında sıkıntı yaşar mıyım? Önerileriniz nelerdir?

Dostlar şu an aktif olarak A34 kullanıyorum. Daha önce Apple cihaz kullanmadım. Sizce ilk olarak deneyimlemek için iPhone 13'e geçilir mi? Daha sonra yüksek modellere geçmeyi düşünebilirim. Baştan fazla para bağlamak istemiyorum. 120 Hz dışında sıkıntı yaşar mıyım? Önerileriniz nelerdir?

11'den 14'e kadar hepsi aynı zaten bence hocam ama Update alma açısından daha yüksek modellere bakmak daha iyi olacaktır.

Hocam daha ucuza S24FE varken değmez gibi. İlk Apple deneyimide olsa diğer taraf daha mantıklı.

Alınabilir sorun yaşamazsın,

Hiçbir iPhone Android'lere kıyasla parasını hak etmiyor.

Yani Android tarafında tabii ki daha iyi alternatifler her zaman bulunabiliyor ama Pro ve Max modelleri en azından pahalı da olsa güzel bir deneyim sunuyor. Düz modeller ekstra olarak hak etmiyor bana kalırsa. Böyle durumlarda 2.el Pro model almayı mantıklı buluyorum.

Gerçek iOS deneyimine ulaşmak istiyorsan Pro serisi bir model al. Zaten satarken bir sorun yaşamazsın. Onun haricinde 13 biraz eski kalıyor artık 17'nin çıkmak üzere olmasıyla birlikte. 4 yıllık telefon kullanıp iOS kötü falan demeyin sonra.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı