İlk Apple deneyimi için iPhone 13 alınır mı?

Hangisine geçersen geç bir daha Android istemeyeceğin kesin ben zamanın da neden geçtiğimi bilmiyorum ama Android'den iyi ki kurtulmuşum dediğimi hatırlıyor gibiyim. Yani bir şeyleri yaparken çok hızlı hareket edebiliyorsun IPhone'da kontrol tamamen sende ve güvende olduğunu hissedebiliyorsun. Başlangıc olarak 13 gayet iyi 31,900 TL seni epey götürecektir ben de iPhone 12 var defalarca suya girdi evet illa içinde sorun vardır ancak bana hiçbir şey hissettirmiyor. Pili %20 %80 kuralına uyarsan uzun süre gidiyor ancak pek umursamana gerek yok kafana göre tak çıkar seni götürmediğini hissettiğin de Deji batarya var hepsini denemiş biri olarak en iyi bataryalardan birisi bence orijinale yakın güç veriyor. Bazı bataryalar işlemciyi besleyemediği için telefon kasıyor.

Dostlar şu an aktif olarak A34 kullanıyorum. Daha önce Apple cihaz kullanmadım. Sizce ilk olarak deneyimlemek için iPhone 13'e geçilir mi? Daha sonra yüksek modellere geçmeyi düşünebilirim. Baştan fazla para bağlamak istemiyorum. 120 Hz dışında sıkıntı yaşar mıyım? Önerileriniz nelerdir?
13 kullanıyorum soruların varsa alabilirim kesinlikle alınır müthiş bir cihaz tam anlamı ile telefon diyebilirim boyutu işlevleri çok iyi hocam

Hangisine geçersen geç bir daha Android istemeyeceğin kesin ben zamanın da neden geçtiğimi bilmiyorum ama Android'den iyi ki kurtulmuşum dediğimi hatırlıyor gibiyim. Yani bir şeyleri yaparken çok hızlı hareket edebiliyorsun IPhone'da kontrol tamamen sende ve güvende olduğunu hissedebiliyorsun. Başlangıc olarak 13 gayet iyi 31,900 TL seni epey götürecektir ben de iPhone 12 var defalarca suya girdi evet illa içinde sorun vardır ancak bana hiçbir şey hissettirmiyor. Pili %20 %80 kuralına uyarsan uzun süre gidiyor ancak pek umursamana gerek yok kafana göre tak çıkar seni götürmediğini hissettiğin de Deji batarya var hepsini denemiş biri olarak en iyi bataryalardan birisi bence orijinale yakın güç veriyor. Bazı bataryalar işlemciyi besleyemediği için telefon kasıyor.

Sana yüzde yüz katılıyorum iPhone sevmeyen eleştiren onu kullanmamıştır iPhone telefon değil kalite satar hep söylerim bunu.

Sıfır 13 parasını hak etmiyor. Apple'da ilk deneyim de olsa son deneyim de olsa Pro serisi harici tercih edilmemeli. Alacaksanız 2. el 13 Pro'ya zorlamanızı öneriyorum. Çok rahat ilk sahibinden temiz, kutulu faturalı cihazlar mevcut. 2. el düşünmezseniz yurt dışı 16 Pro almanı öneririm o bütçelerde. Düşünürsen kayıtsız kullanım şeklini anlatırım. Yapacağınız en mantıklı hamle yurt dışı olur bir düşünün derim.

13 kullanıyorum soruların varsa alabilirim kesinlikle alınır müthiş bir cihaz tam anlamı ile telefon diyebilirim boyutu işlevleri çok iyi hocam

Sana yüzde yüz katılıyorum iPhone sevmeyen eleştiren onu kullanmamıştır iPhone telefon değil kalite satar hep söylerim bunu.
Herkese çok teşekkür ederim.
Başlangıçta aklımda 16e veya 15 vardı ancak ilk etapta bu kadar para bağlamak hem beni bütçe anlamında yoracak hemde yıllardan beri android kullanan biri olarak beni düşündürüyordu.
a34'ü 10k civarına satıp 20k ekleyerek iphone 13 almayı düşünüyorum. Gördüğüm kadarıyla da apple 2.el olarak gerçekten değer kaybetmiyor. Aldığım iphone 13'ü 2 3 sene sonra satıp o günün şartlarına göre tekrardan bir miktar ekleyip almak çok daha kolay oluyor apple tarafında.
Aklımdaki tek sorular ekranın 60hz olması ve pil ömrü. Deneyip göreceğim.
Vakit ayrıdığınız için teşekkrüler :)

Başlangıçta aklımda 16e veya 15 vardı ancak ilk etapta bu kadar para bağlamak hem beni bütçe anlamında yoracak hem de yıllardan beri Android kullanan biri olarak beni düşündürüyordu.
A34'ü 10k civarına satıp 20k ekleyerek iPhone 13 almayı düşünüyorum. Gördüğüm kadarıyla da Apple 2.el olarak gerçekten değer kaybetmiyor. Aldığım iPhone 13'ü 2 3 sene sonra satıp o günün şartlarına göre tekrardan bir miktar ekleyip almak çok daha kolay oluyor Apple tarafında.
Aklımdaki tek sorular ekranın 60Hz olması ve pil ömrü. Deneyip göreceğim.

Hocam iPhone 16e asla almayın. iPhone 13le arasında fark yok diye biliyorum.

Hocam iPhone 16e asla almayın. iPhone 13le arasında fark yok diye biliyorum.

Bu cümlenin saçmalığı beni benden aldı. Asla almayın fark yok diye biliyorum ne demek. Senin bildiğine göre mi yoksa olana göre mi hareket edecek konu sahibi?

Başlangıçta aklımda 16e veya 15 vardı ancak ilk etapta bu kadar para bağlamak hem beni bütçe anlamında yoracak hem de yıllardan beri Android kullanan biri olarak beni düşündürüyordu.
A34'ü 10k civarına satıp 20k ekleyerek iPhone 13 almayı düşünüyorum. Gördüğüm kadarıyla da Apple 2.el olarak gerçekten değer kaybetmiyor. Aldığım iPhone 13'ü 2 3 sene sonra satıp o günün şartlarına göre tekrardan bir miktar ekleyip almak çok daha kolay oluyor Apple tarafında.
Aklımdaki tek sorular ekranın 60Hz olması ve pil ömrü. Deneyip göreceğim.

16e de aradığın özellikler varsa alabilirsin. Ama herkese hitap etmeyen bir telefon olmuş. Bu yorumu iPhone SE 2020 kullanmış biri olarak yapıyorum o da herkese hitap etmiyordu ve ben memnundum kullandığım zamanda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu cümlenin saçmalığı beni benden aldı. Asla almayın fark yok diye biliyorum ne demek. Senin bildiğine göre mi yoksa olana göre mi hareket edecek konu sahibi. Bir de utanmadan yazı yazmışsın mesaj kasmak için.

"Biliyorum" kelimesini şu anlamda yazdım hata payı bırakmak için, mesaj kasmakla vs. alakası yok. iPhone 13 ile aralarında az fark var. Fiyatına değmez.

"Biliyorum" kelimesini şu anlamda yazdım hata payı bırakmak için, mesaj kasmakla vs. alakası yok. iPhone 13 ile aralarında az fark var. Fiyatına değmez.

İşlemci tarafında fark bulunuyor. Onun dışında çok fark yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı